MAKRO ŽIVI S RODITELJIMA?

TKO MU VJERUJE? Šef srpske grupe koja se bavila prostitucijom: ‘Nemam primanja, živim s mamom i tatom’

Miroslava Terzića je tužiteljstvo obilježilo kao organizatora kriminalne grupe

Suđenje kriminalnoj grupi koju se sumnjiči za posredovanje u prostituciji odgođeno je u utorak na Specijalnom sudu u Beogradu. Suđenje je prebačeno za lipanj jer se jedan od odvjetnika obrane požalio da zbog mjera tijekom izvanrednog stanja s pandemijom nije mogao obilaziti klijenta.

Kako javlja Kurir, odvjetnik je rekao da je svog klijenta u posljednja dva mjeseca vidio dva puta na 15 minuta. Premda obrana nije iznesena, optuženi su naveli svoje osobne podatke i kolika su njihova mjesečna primanja.

Podsjetimo, riječ je o kriminalcima iz grupe koju se sumnjiči da je podvodila tridesetak djevojaka za svoje klijente. Među tim klijentima navodno ima i poznatih osoba. Djevojke su klijentima sat vremena naplaćivale od 100 do 500 eura. Tužiteljstvo je ranije priopćilo, svatko od osoba u grupi imao je zaduženja te su unajmljivali stanove širom Srbije i BiH pa zakazivali dolazak klijenata. Na internetskim stranicama reklamirali su žene koje rade za njih i zvali ih nadimcima.

CIJENE IZ BILJEŽNICE NAJVEĆEG SRPSKOG SVODNIKA: Djevojke podvodio za 150 do 500 eura, a za prijatelje je imao ekstra tarifu

Glava organizacije: ‘Nemam prihode, uzdržavaju me mama i tata’

“Nemam prihode, uzdržavaju me mama i tata”, prenosi Kurir izjavu sa sudske govornice prvooptuženog Miroslava Terzića. Inače, Terzića je tužiteljstvo obilježilo kao organizatora kriminalne grupe.

Optužena Tatjana Lukić kazala je da živi na relaciji kod mame u Pančevu i kod dečka u Beogradi te da joj se stvari nalaze u automobilu. “Jedem kod onog tko me nahrani”, izjavila je Lukić.

Povratak na Net.hr