PRINCEZA U TANGAMA

MONARH NA SAMRTI: Svi strahuju od ludosti princa nasljednika, njegove žene i pudlice s činom zapovjednika

Zdravlje tajlandskog kralja Bhumibola Adulyadeja (86), monarha s najduljim stažem na svijetu, nestabilno je i nakon hemodijalize, javlja Reuters.

Adulyadeja, koji boluje od Parkinsonove bolesti, već mjesecima nitko nije vidio u javnosti. Iako to nije običaj, vlada je u tom razdoblju pustila u javnost veći broj priopćenja vezanih uz kraljevo zdravstveno stanje, očito pripremajući narod za njegova nasljednika.

A nasljednik, princ Maha, najpoznatiji je po svom dekadentnom načinu života. Tako je poznato da princ obožava svoju pudlicu Foo Foo, pa joj priređuje i skupocjene proslave rođendana u luksuznim hotelima u Bangkoku.

Njegova supruga, princeza Srirasami, slijedi Mahu u ekstravaganciji, pa ju se na videosnimci iz 2014. godine može vidjeti kako paradira odjevena samo u tange dok jede iz Foo Foove posude za hranu.

Kako je prošlo svega pola godine od državnog udara koji je izvela vojska, mnogi su u strahu od ‘umotvorina’ koje im pripremaju princ Maho i njegova supruga koja je, inače, američkom veleposlaniku priznala da njihova obožavana pudlica ima i čin zapovjednika zračnih snaga.

Povratak na Net.hr