Obrat u istrazi masakra u francuskim Alpama

Iako je francuska policija do sada vjerovala da je 45-godišnji biciklist ubijen jer je svjedočio stravičnom ubojstvu Britanca Saada Al-Hillija, njegove supruge i punice, istražitelji sada ispituju mogućnost da je upravo biciklist bio meta napada.

Biciklist Sylvain Mollier koji je ubijen u masakru u Alpama možda je bio glavna meta napada, objavila je francuska policija. Istražitelji sumnjaju da je ubijeni Francuz vodio dvostruki život, zbog kojeg je bio meta pucnjave a ne kolateralna žrtva kako se do sada vjerovalo.

Ova informacija objavljena je nakon što je 45-godišnji Mollier “privremeno” pokopan na tajnoj ceremoniji, iako je želja njegove obitelji bila da se tijelo kremira. Vjeruje se da forenzičari žele dodatno potražiti tragove na njegovom tijelu, piše Daily Mail.

Djevojčice prebačene u Veliku Britaniju

Ubijeni Mollier bio je zaposlen u nuklearnoj industriji. Iz braka s prvom suprugom imao je dvoje odrasle djece, a druga supruga je u lipnju rodila dijete.

U međuvremenu su dvije djevojčice koje su preživjele masakr, Zainab (7) i Zeena (4) prebačene u Veliku Britaniju i sada su pod strogom zaštitom policije, jer postoji bojazan da bi im mogao nauditi onaj tko je odgovoran za masakr u Alpama.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr