ŠTO STARIJI, TO LUĐI

SVE ZA LJUBAV: Potajno prodala majčino tele kako bi posjetila dragog i kupila mu poklone

Da ljubav ne poznaje granice, zna 48-godišnja LJ.S. iz jednog sela u blizini Varaždina, čiji dečko živi u Prijedoru. Kako bi si mogla priuštiti posjet, potajice je prodala majčino tele.

Novcem od prodaje teleta, LJ.S. je platila taksi do Prijedora kako bi posjetila voljenog. I sama je živjela u prijedoru do prije nekoliko mjeseci, no tada se vratila u Hrvatsku kod svoje majke. Teško joj je palo što joj je partner ostao u Prijedoru pa je stalno tražila način kako bi ga posjetila, piše Blic.

Prodala tele, kupila poklone dečku i sjela na taksi

I pronašla ga je. 48-godišnjakinja je, skrivajući to od svoje majke, prodala njezino tele, a novac kojeg je za tele dobila, potrošila je na poklone za svojeg partnera te na taksi koji ju je odvezao do 200 kilometara udaljenog Prijedora.

Susjedi su u šoku. Kažu da ne znaju što joj je u glavi i da je ‘napravila cijeli cirkus’.

‘Tim teletom mogla je hraniti obitelj godinama. Izgleda da je čovjek što stariji to i luđi. Uostalom, ako ga toliko voli moga je doći autobusom, a ne praviti ovaj cirkus i sebi i svojoj majci koja se jadna vjerovatno šokirala’, rekla je jedna susjeda njezinog partnera iz Prijedora, prenosi Blic.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr