STIŽU BLAGDANI

SVE JE BIJELO I SVE BLJEŠTI: Melania Trump ponosno pokazala kako je okitila Bijelu kuću: ‘Vrlo smo uzbuđeni’

Bijela kuća otvorit će svoja vrata za 25.000 posjetitelja za koje se prva dama SAD-a nada da će se kad ugledaju ukrase osjećati kao kod kuće.

Bliži se prvi Božić otkako je obitelj Trump uselila u Bijelu kuću. Tim je povodom rezidencija predsjednika i njegove obitelji prikladno urešena. Iako se ne zna koliko je, uz dekoratere i volontere, u ukrašavanju sudjelovala Melania Trump, upravo je njoj, kao prvoj dami, pripala čast da javnosti pokaće kako u ovo vrijeme blagdana izgleda Bijela kuća.

‘Predsjednik, Barron i ja vrlo smo uzbuđeni zbog našeg prvog Božića u Bijeloj kući. Kao i mnogim drugim obiteljima diljem naše zemlje, tradicija nam je vrlo važna. Nadam se da će ljudi koji će nas ove godine posjetiti dobiti osjećaj doma kad uđu’, stoji u izjavi prve dame.

Među ukrasima je i drvce posvećeno obiteljima poginulih pripadnika američke vojske, porculan predsjednika Reagan, primjerak knjige ‘The Christmas Carol’ iz 1986. godine koja je bila u vlasništvu Franklina Roosevelta te službeno drvce Bijele kuće ukrašeno ornamentima sa znakovima svake savezne države i američkog teritorija.

Predsjednička kuhinja napravila je i veliku kućicu od medenjaka koja je zapravo maketa Bijele kuće teška 150 kilograma.

Bijela kuća će tijekom prosinca otvoriti svoja vrata za 25.000 posjetitelja.

Povratak na Net.hr