TEŠKE RIJEČI

SVAĐA BIVŠIH PRIJATELJA: Nikolić se žali da mu je Šešelj psovao majku i nazvao ga izdajnikom

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da uvrede koje mu upućuje lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj prljaju političku scenu u Srbiji, piše beogradski Blic.

Šešelj je, među ostalim, Nikolića nazvao izdajnikom jer želi priznati Kosovo, dok je za Aleksandra Vučića rekao da to nije.

“Psovao mi je majku koju sam sahranio kao dijete”

“Posebno me ne zanima njegovo mišljenje o tome što je izdaja i tko je izdajnik, jer to Šešelj lako lijepi svakome, a pogotovo onome tko nije u dobrim odnosima s njim. Bilo je tu prljavština i teških riječi, psovao mi je majku za koju zna da sam je sahranio još kao dijete, ali ja nikada za njega nisam rekao lošu riječ”, kazao je Nikolić u Novom Sadu.

Predsjednik Srbije kaže kako očekuje da će ‘prljanje političke scene’ u idućem razdoblju biti još strašnije jer se na scenu vraća stari vokabular i da će pripadnici Šešeljeve stranke morati u tome sudjelovati.

“Tako to ide u stranci i tako je bilo i kada sam ja bio tamo. Ali to ništa dobro i ništa novo neće donijeti Srbiji”, kazao je on.

PREDSJEDNIK KRATKIH ŽIVACA: Nikolić je sastanak s radikalima napustio nakon samo 30 sekundi

“On to nikada neće doživjeti…”

Očito pogođen Šešeljevom izjavom, Nikolić je dodatno pojasnio zašto se ne smatra izdajnikom.

“Ako misli da sam izdajnik jer s pravom predsjednika Rusije Vladimira Putina nazivam svojim prijateljem, onda je moguće, jer on to nikada neće doživjeti. Ili zato što nam ovoga mjeseca u posjet dolazi predsjednik Kine, on to također nikada u životu neće doživjeti. Nije mjera izdaje jesi li dobar sa Šešeljem, već je mjera Srbija. Ja je nikada nisam izdao”, zaključio je Nikolić.

‘ŠEŠELJ JE TRAŽIO DA UBIJEMO PREMIJERA ĐINĐIĆA’: Član zemunskog klana teško optužuje šefa srpskih radikala

Povratak na Net.hr