UDARAO TKO JE KOGA STIGAO

MASOVNA TUČNJAVA SREDNJOŠKOLACA U SRBIJI: ‘Odjednom su pojurili jedni prema drugima…’

Učenci Tehničke i Ekonomske škole u Zaječaru potukli su se za vrijeme odmora u srednjoškolskom centru. Dvije velike skupine učenika zaletjele su se jedne na drugu i onda je nastala opća tučnjava, vidi se na videu do kojeg je došao beogradski Blic.

Kako se neslužbeno doznaje, uečnici ove dvije škole se na odmorima grudju i igraju u snijegu, međutim jučer je grudanje preraslo u masovnu tučnjavu u kojoj je, kako se vidi na snimci, tukao zko je koga stigao.

Učenici koji su prisustvovali masovnoj tuči za Blic su ispričali da je obračunu prethodilo pjevanje navijačkih pjesama.

“Počeli su jedni drugima pjevati navijačke pjesme i odjednom su pojurili kao da idu u boj”, pričaju učenici.

Prema nepotvrđenim informacijama, u tučnjavi je jedan učenik zadobio ozljedu noge.

Prema riječima Srđana Stanojevića, direktora Gimnazije, učenici su se na pisanje medija o njihovoj masovnoj tučnjavi samo nasmijali i jednim gestom pokazali da je to sve zapravo bila igra.

“Nakon pisanja da je to bila masovna tučnjava klinci su se danas okupili u dvorištu ove tri škole i potrčali jedni drugima u zagrljaj!”, kaže Stanojević.

Dodaje da su nakon masovnog zagrljaja učenici mahali nastavnicima, direktorima i ostalim učenicima koji su ih gledali s prozora škola.

Stanojević je za Blic rekao da je i sam mislio da je jučerašnji incident bio “gruba zabava”.

“I ja sam mislio da je to gruba zabava, ali oni tvrde da to nije bilo ništa strašno”, kaže Stanojević i dodaje da je učenicima poslao priopćenje da će biti kažnjeni ako naprave štetu ili netko bude ozlijeđen u njihovim “igrama”.

Povratak na Net.hr