NA SUDU NEGIRA KRIVNJU

STRAVIČNO PRIZNANJE POREMEĆENOG UBOJICE: ‘Ubio sam je prije pet minuta, toliko je bila uplašena da je jela i fekalije iz WC-a’

Na suđenju 31-godišnjem britansku bankaru zbog mučenja i ubojstva dviju žena u Hong Kongu pokazana je snimka nastala nekoliko minuta nakon što je jedna od tih žena ubijena. Optuženi niječe krivnju, ali kaže kako radi gluposti kad se našmrče bijelog, te sve što je Sud čuo, nije djelo prisebne i normalne osobe.

Britanski bankar Rurik Jutting, kojem je počelo suđenje za mučenje i ubojstvo dviju žena u Hong Kongu, sam je snimio svoje priznanje nakon što je počinio stravično ubojstvo.

BANKAR IZ PAKLA UBIO DVIJE PROSTITUTKE: ‘Jednu je tri dana mučio kliještima i tjerao da liže WC školjku, a onda joj nožem prerezao vrat’

‘Umrla je ovdje sama’

Na snimci je rekao kako je žena, državljanka Indonezije, bila toliko preplašena u zadnjim satima svog života da se smijala nakon što je jela fekalije iz wc školjke, na što ju je on natjerao.

‘Moje ime je Rurik Jutting. Prije pet minuta sam ubio ovu ženu. Umrla je ovdje sama. Umrla je nakon što je bila mučena, silovana i psihički brutalizirana. Prijećeno joj je smrću i unakažavanjem. Nikada nisam vidio nekoga tako uplašenog. Samovoljno je jela fekalije iz WC školjke i potom se nasmijala. Toliko je bila uplašena. Učinila bi baš sve’, rekao je brutalni ubojica nekoliko trenutaka nakon što je Hong Kongu ubio 23-godišnju Sumarti Ningish. U cijelom video Jutting opetovano šmrče kokain.

I dalje poriče krivnju

Jutting je svoju žrtvu tri dana držao u zatočeništvu da bi je na koncu doslovce zaklao, sasjekao na komade i tako ostavio u kovčegu.

Snimljeno priznanje pokazano je na suđenju, no britanski bankar poriče krivnju, prenosi Daily Mail.

Povratak na Net.hr