ZLOSTAVLJANJE U JASLICAMA

STRAVIČNO: Dadilja snimljena kako zlostavlja bebu, zadala joj frakturu lubanje

Zaposlenica jednog dječjeg vrtića su gradu Khaghar u Indiji snimljena je nadzornom kamerom kako udara 9-mjesečnu bebu. Dijete je toliko zlostavljala da je ono završilo s frakturom lubanje i unutarnjim krvarenjem, piše Mirror.

Afsana Shaikh napala je dijete tijekom njegovog prvog dana boravka u jaslicama. Kad je došla po nju, majka djevojčice odmah je primjetila modricu na njezinom licu.

‘Ritisha je spavala, ali ispod oka je imala modricu. Kada je moja žena upitala što je to, vlasnica centra rekla je da se udarila dok se igrala. Isprva smo joj vjerovali , ali kod kuće je Ritisha cijelo vrijeme plakala i odbijala je jesti’, ispričao je otac djevojčice.

Ubrzo su otkrili nove ozljede

Kasnije su roditelji otkrili još masnica na tijelu njihove bebe, a djevojčica je uskoro dobila povišenu temperaturu te počela povraćati. Odveli su je liječniku, a pretrage su pokazale da beba ima frakturu lubanje, koja je dovela do unutarnjeg krvarenja. Objasnio im je kako su ozljede vjerojatno posljedica fizičkog napada.

Užasnuti roditelji otišli su u vrić te zahtijevali snimke s nadzornih kamera, no uprava ih je odbila, rekavši kako za to moraju imati policijski nalog.

Uhićena dadilja te vlasnica vrtića

Snimke je pogledala policija te uhitila dadilju i vlasnicu vrtića.

‘Nismo mogli vjerovati što vidimo na snimci. Dadilja je našu kćer udarala igračkama i bacala je na pod. Mi smo vidjeli samo kako se ponaša prema našem djetetu. Tko zna kakva je prema ostaloj djeci u vrtiću’, ispričali su roditelji.

Vlasnica vrtića puštena je na slobodu uz jamčevinu, dok je dadilja ostala u pritvoru.

Povratak na Net.hr