DJEVOJKA U PRITVORU

STRAVIČAN ZLOČIN U SLOVENIJI: Unuka oštrim predmetom ubila baku (85); Motiv još nije poznat

Kako je u srijedu na konferenciji za novinare objavila lokalna policija, nju je u utorak nešto prije 20 sati muškarac iz Bertoka obavijestio da je u kući našao mrtvu ženu, slovensku državljanku, a smrt 85-godišnje mještanke potvrdio je liječnik

U slovenskom mjestu Bertoki kod Kopra u utorak je došlo do ubojstva 85-godišnje žene, a za zločin je osumnjičena njena 31-godišnja unuka, koja je pritvorena.

Kako je u srijedu na konferenciji za novinare objavila lokalna policija, nju je u utorak nešto prije 20 sati muškarac iz Bertoka obavijestio da je u kući našao mrtvu ženu, slovensku državljanku, a smrt 85-godišnje mještanke potvrdio je liječnik.

“Odmah smo započeli intenzivno prikupljanje obavijesti, s čime nastavljamo”, kazao je na konferenciji za novinare Dejan Grandič, kriminalist iz koparske policije.

DETALJI UBOJSTVA KOJE JE SLEDILO SLAVONIJU: Sin oca ubio sjekirom?; ‘Što ga je nagnalo na to, ne mogu ni zamisliti’

Baku ubila oštrim predmetom, motiv još uvijek nepoznat

Tijekom noći policija je uhitila 31-godišnjakinju, također slovensku državljanku, koju se sumnjiči za kazneno djelo ubojstva, dodao je ne otkrivajući identitet osumnjičene, no mediji, pozivajući se na lokalne mještane, navode kako je riječ o unuki usmrćene.

Ona još nije ispitana, a sumnja se da je kazneno djelo počinila oštrim predmetom, navela je policija u priopćenju, ne precizirajući je li riječ o nožu i je li policijja, koja je sinoć pretraživala i kante za smeće u okolici kuće, našla predmet.
Mjesto događaja obišli su i dežurni sudac istrage, te državni tužitelj.

“Zbog tijeka istrage još nije moguće dati podatke u vezi s pritvorenom osobom”, objasnio je Grandič, dodavši da motiv zločina još treba utvrditi, te da osumnjičena do sada nije bila u kaznenim postupcima.

Dodao je da osumnjičena ostaje u pritvoru i da više detalja o slučaju ne može iznijeti u interesu istrage koja se nastavlja.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr