BACILI JE S LITICE

STRAVIČAN ZLOČIN: Monstrumi koji su slavili nakon ubojstva djevojke dobili po 40 godina, u sudnici incident

Bosanski sudac Enes Malićbegović osudio je Muriza Brkića i Avdiju Selimovića na 40 godina zatvora zbog ubojstva Arnele Đogić (24)

“Ovo je primjer koji je popraćen takvom mržnjom i bezosjećajnošću da se čovjek zapita koliko ljudski um može biti bolestan da napravi to da osoba bez ikakvog razloga bude lišena života”, kazao je sudac Malićbegović na presudi ubojicama, piše Klix.ba.

MONSTRUOZNI UBOJICE: Djevojku izboli nožem i bacili niz liticu, a potom otišli slaviti na narodnjake

“Ovo je jedan od rijetkih slučajeva da sam izrekao ovakvu kaznu u svojoj karijeri. Ovo nije zabilježeno u sudskoj praksi, a sama optužnica govori o planu i dogovoru optuženih u svaki detalj. Ova količina bijesa i sile i ubijanje osobe kako su napravili zahtijeva svaku osudu. Nikad nećemo znati zašto su otišli u piti i kafić, da li da proslave ili da imaju alibi, to znaju samo njihovi umovi”, obrazlaže sudac na presudi po kojoj su obojica dobili po 40 godina zatvora.

arnela djogic arnela đogić ubostvo
Arnela ĐogićFoto: Facebook

Incident u sudnici

Na izricanju presude došlo je do incidenta kada su članovi rodbine Arnele Đogić nasrnuli na Selimovića. Sukob su spriječili pravosudni policajci.

Okrutno ubojstvo dogodilo se krajem veljače ove godine kada su Brkić i Selimović izboli Arnelu (24) te su njeno tijelo s litice bacili u rijeku. Tijelo je pronađeno u Ćudanskim Krševima u rijeci Stupčanici.

Arnela je bila bivša djevojka Avdije Selimovića s kojim je kobne noći razgovarala u njegovom vozilu nakon čega su krenuli prema Avdijinoj kući.

U blizini kuće dočekao ih je Brkić koji je uletio u automobil i počeo daviti djevojku te ju nakon toga izbo nožem.

Nakon što su bacili tijelo, monstrumi su otišli u jedan kafić u Olovu gdje su slavili do dugo u noć.

 

Povratak na Net.hr