NAPAD U BEOGRADU

STRAVA U TERETANI; Uletio je unutra i potukao se s mladićem, a onda je izvadio nož i izbo ga: ‘Šokirao sam se prizorom…’

‘Kada sam ih razdvojio, napadač je počeo bježati. Nisam ga uspio stići. U bijegu je na ulici napao još dva dečka koji treniraju kod nas. Na teren su izašli policija i hitna pomoć’, kazao je svjedok

Nepoznati napadač ubo je sinoć nožem D.I. (18) u teretani u Borskoj ulici 41, na Kanarevom brdu u Beogradu, Srbiji. Jedan od radnika iz teretane rekao je da je nepoznati muškarac uletio unutra bez obziranja na radnike nakon čega je došlo do tučnjave, javlja Kurir.

“Počeli su se tući, a zatim je izvadio nož i izbo ga. Ostao sam zatečen, šokirao sam se prizorom. Skočio sam da ih razdvojim da ne bi udarili u neku od sprava, koje bi ih mogle ubiti kad bi pale na njih”, rekao radnik iz teretane te dodao da nije vidio tko je koga napao, jer se sve brzo dogodilo.

“Kada sam ih razdvojio, napadač je počeo bježati. Nisam ga uspio stići. U bijegu je na ulici napao još dva dečka koji treniraju kod nas. Na teren su izašli policija i hitna pomoć. Dečka su odvezli u svjesnom stanju, izašao je iz teretane na nogama”, objasnio je svjedok incidenta.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr