NEKOLIKO TEORIJA UBOJSTVA

STRAVA U ITALIJI: Pozvala ilegalnog migranta u svoj stan, a on je nakon seksa ubio

Amerikanka stara 35 godina u subotu je pronađena mrtva u svom stanu u Firenci, a za njenu smrt osumnjičen je mladi Senegalac koji je u zemlju stigao ilegalno prije četiri mjeseca.

Amerikanka Ashley Olsen (35) pronađena je mrtva u stanu u Firenci u prošlu subotu. Za njenu smrt osumnjičen je 27-godišnji izbjeglica iz Senegala Cheikh Tidiane Diaw koji je u Italiju doputovao prije četiri mjeseca jer ondje već neko vrijeme živi i njegov brat. Nekoliko je teorija o njezinoj smrti, no sigurno je da je ubijena jer su na njenom tijelu pronađeni znakovi nasilja, piše CNN.

Senegalac je policiji kazao kako su se susreli u diskoteci te da ga je pozvala u svoj stan nudeći mu kokain. Ondje su, kako je kasnije i policija ustvrdila, imali sporazumni seks. Diaw tvrdi kako ga je Olsen poslije seksa tjerala iz stana “kao psa” jer joj je navodno dolazio dečko te da je on poludio i da su se posvađali. Tijekom te svađe, po njegovom iskazu, pala je i poginula.

Davio je kabelom

Međutim policija je na mladoj ženi našla tragove gušenja te se pretpostavlja da je to učinjeno USB kabelom. Pronađeni su i drugi detalji nasilja. Kod Diawa je, pri uhićenju u srijedu, pronađen 35-godišnjakinjin mobilni telefon kojem je navodno mijenjao i karticu.

Olsen se u Italiju preselila prije dvije godine kako bi započela novi život. Ia sebe je imala rastavu braka, a u Italiji, gdje je živio i njen otac, dobila je i radno mjesto na Sveučilištu gdje je predavala umjetnost.

‘RADIJE GA PUSTI’: Njemački policajac otvoreno progovorio o postupanju prema migrantima

ŠOKIRANI NAPADOM: “Gđo Merkel, je li Njemačka dovoljno ‘šarena’ za vas nakon vala kriminala?”

Povratak na Net.hr