BAKA IZ PAKLA

STRAVA U BIH: Žena ubijala novorođenčad svoje zlostavljane bolesne kćeri

Jedna starija žena i trojica muškaraca uhićeni su u utorak na području Doboja u središnjoj Bosni pod sumnjom da su ubili i prikrili ubojstvo troje novorođenčadi, izvijestili su lokalni mediji pozivajući se na policijske izvore.

Zločin poput onih iz filmova strave i užasa odnosi se na ubojstvo troje djece koje je rodila mentalno zaostala djevojka nakon prisilnih seksualnih odnosa s trojicom muškaraca.

Ubila i zakopala novorođenu unučad

Uhićena je majka hendikepirane djevojke, a banjolučke “Nezavisne novine” izvijestile su kako je riječ o Vojkani Bogojević.  Ona je ubila svo troje tek rođene djece i potom ih pokopala, a policijskim istražiteljima je pokazala mjesto na kojemu je to učinila.

Zbog sumnje da su silovali mentalno zaostalu djevojku uhićeni su Žarko Cvijetić, Vid Janković i Rade Bogojević.

Majka u zatvor, kći u ustanovu za mentalno zaostale

Djevojka koje je radila troje djece smještena je u ustanovu za mentalno zaostale osobe. Svi uhićeni predani su okružnom tužiteljstvu u Doboju koje nastavlja istragu.

 

“Majka žene koja je rađala priznala je da je ubila djecu i pokazala je gdje ih je zakopala. Istražitelji su trenutno na terenu i vrše ekshumaciju tijela djece”, potvrđeno je Nezavisnima. Majka djece nalazi se u bolnici za osobe s  mentalnim bolestima.

 

 

 

Povratak na Net.hr