banner

NOĆ U JANČU

STRAVA PORED LJUBLJANE: Mladić (22) ubio majku, oca, sestru, pa onda i sebi oduzeo život; Koristio je hladno i vatreno oružje

Mladić je hladnim i vatrenim oružjem ubio svoje roditelje i sestru, a prije nego što je i sebi oduzeo život nazvao je policiju i sve priznao

Stravično ubojstvo dogodilo se sinoć oko 21 sat u predjelu Janč nedaleko od Ljubljane. Ondje je 22-godišnjak hladnim i vatrenim oružjem usmrtio roditelje, sestru, a zatim i sebe. 24ur piše kako su svi umrli na mjestu događaja.

Valter Zrinski, načelnik Odjela za opći kriminal Sektora kriminalističke policije ljubljanske policije, rekao je kako je 26-godišnjakinja oko 21 nazvala policiju te da je nakon toga uslijedio i poziv 22-godišnjaka koji je rekao da je naoružan i da je ubio svoju obitelj. Dodao je kako osumnjičeni dosad nije počinio nijedno kazneno djelo te da zasad nema naznaka o obiteljskoj svađi.

Oružje je pripadalo ubijenomu ocu. Mještani Janča su u šoku jer su svi međusobno povezani i nitko nije naslućivao da bi se tragedija mogla dogoditi.

Povratak na Net.hr