SKANDAL U ITALIJI

STRAŠNO! OSTAVILA ČETVEROMJESEČNU KĆER U BOLNICI I POBJEGLA: Razlog? Dijete se zarazilo koronavirusom

Nakon što su majka i njena kćer bile pozitivne na koronavirus, žena je odlučila pobjeći iz bolnice te ostaviti svoju četveromjesečnu kćer, a da bi priča bila još apsurdnija, u bolnici se pojavila još jedna žena

Jedna je žena u Palermu napustila svoju četveromjesečnu kćer nakon što se ispostavilo da su obje zaražene koronavirusom. Dok se beba liječila u bolnici Di Cristina, njena je majka pobjegla. U potragu za njom se uključila i policija, jer žena nije odgovarala na pozive iz bolnice.

“Medicinsko osoblje danima je pokušavalo kontaktirati majku, ali je nismo uspjeli dobiti. Tada smo nazvali policiju i rekli da možda imamo slučaj napuštenog djeteta“, potvrdila je za novinsku agenciju ANSA liječnica Marilu Furnari.

La Repubblica piše da se žena najprije pretvarala da je bebina teta, prije nego što je 12. listopada nestala. No, dva dana kasnije se u bolnici pojavila druga žena, koja je također tvrdila da je teta malene djevojčice. Osoblje je tada posumnjalo u njenu priču te je nazvalo policiju, ali je do dolaska službenika i druga žena pobjegla iz bolnice.

Srećom, dijete se oporavilo od zaraze koja je dosad u Italiji odnijela više od 36.000 života.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

 

Povratak na Net.hr