UZBUNA U CRNOJ GORI

ŠTO SE DOGAĐA?! Svega 70 kilometara od hrvatske obale snimljen ratni brod kako ispaljuje projektile

U blizini crnogorskog ljetovališta Čanj, snimljen je nepoznati brod kako ispaljuje projektile.

Prema informacijama portala in4s, jučer je u neposrednoj blizini crnogorske obale snimljen ratni brod koji je ispalio projektil nedaleko od obale.

Nejasno je, međutim, o kojem je brodu riječ, je li to brod P33 ili P34 crnogorske vojske ili francuski ratni brod Lyra koji je početkom tjedna uplovio u Kotor.

Konfuzija

SPRIJEČENO KRVOPROLIĆE U CRNOJ GORI: Srbi planirali pucati na građane, uhititi premijera i preuzeti Skupštinu!

Dodatnu konfuziju stvara i činjenica da su sa crnogorskih fregata ranije skinute rakete, a portal in4s smatra kako su ovakvu eksploziju mogle uzrokovati rakete RBS koje su nekada bile na crnogorskim brodovima.

Francuski brod je, pak, dio NATO-ove flote, no nije poznato više detalja o razlozima njegova dolaska.

Kaos u zemlji

Inače, Crna Gora je već neko vrijeme u kritičnoj situaciji, Nakon nedavno održanih izbora, pobjedu su proglasile i oporba i aktualna vlast te se postavlja pitanje tko će formirati novu vladu.

Ono što je na izborni dan privuklo osobitu pozornost jest uhićenje skupine od 20 građana Srbije koji se sumnjiče da su pripremali kaos na ulicama Podgorice i Crne Gore te napade na institucije i samog premijera Đukanovića.

Danas je potvrđeno da je skupina planirala zauzeti zgradu parlamenta, uhititi premijera i upravljati skupštinom. U planu su imali i preodjenuti se u policajce i pucati po građanima ne bi li tako narušili legitimitet policijskih snaga.

Povratak na Net.hr