PRAVI HVALOSPJEV

KONTROVERZNI SRPSKI TAJKUN: ‘Ivice moj Todoriću, da u Hrvatskoj ima pameti, spomenik bi vam digli’

‘Mislim da su pojedini hrvatski političari još suroviji prema uspješnim ljudima kao što si ti! Da ima pameti, spomenik bi vam napravili za ovaj uspjeh’.

Srpski tajkun Bogoljub Karić, osnivač i lider političke stranke ‘Pokret snaga Srbije – Bogoljub Karić’, čija je kompanija bila suvlasnik poduzeća ‘Mobtel Srbija’, na svom je Facebook profilu napisao da se družio sa sinom Ivice Todorića, Ivanom, s kojim je obišao gradilište. Poručio je Todorićima da ih podržava i dodao kako smatra da su hrvatski političari surovi prema uspješnim ljudima poput Todorića. Tvrdi da političari prave granice, a biznismeni ih ruše.

SRPSKI TAJKUN I TRUMPOV PRIJATELJ ŽELI BITI PREMIJER: ‘Vjerujem u Boga i u Aleksandra Vučića’

Karićev status prenosimo u cijelosti:

‘Da imaju pameti, spomenik bi vam napravili za uspjeh!’

‘Danas sam imao veliko zadovoljstvo da dočekam sina Ivice Todorića, Ivana, i da obiđemo samo mali dio našeg gradilišta od više milijuna kvadratnih metara koje gradimo. Kažu ljudi, IVICE MOJ TODORIĆU, DA SRBI NE PRAŠTAJU USPJEH, a ja gledajući ono što pojedini hrvatski političari rade Agrokoru i tvojoj obitelji, firmi koja hrani 60.000 obitelji, mislim da su pojedini hrvatski političari još suroviji prema uspješnim ljudima kao što si ti!!! Da ima pameti, SPOMENIK BI VAM NAPRAVILI ZA OVAJ USPJEH.

Ako firma na zapadu zaposli jednog čovjeka, njemu se osobno zahvaljuje premijer i šef države, a ti si Ivice zaposlio 60.000 ljudi. Na osnovu svega onog što smo, ja i moja obitelj KARIĆ s tisućama zaposlenih, doživjeli u Srbiji, to ti sada doživljavaš u svojoj majci HRVATSKOJ. Imaš predivnu obitelj i samo čuvaj zdravlje, a kada sve prođe, narod će te u Hrvatskoj dočekati kao KRALJA zbog svega što si stvorio!

Poručio Todoriću: ‘Živio ti meni i čuvaj zdravlje!’

Pojedinim političarima koji uništavaju svoje poslovne ljude neka Bog oprosti na ovaj nastupajući veliki praznik KRISTOVA ROĐENJA, jer oni nisu ni svjesni što rade. Umjesto da spašavaju i podrže svakog poduzetnika, a najbolji primjer su im Angela i Bus koji su spašavali i FORD OPEL i mnoge druge kompanije od propasti, nažalost – tvoji uništavaju. Uvijek sam govorio da političari prave granice, a mi ih biznismeni rušimo.

Taština je i kod vas iznad svih drugih dobara i interesa građana. Živio ti meni i čuvaj zdravlje. BOG SVE VIDI, NA MNOGAJA LJETA.

Bogoljub i Mara s obitelji Karić’, napisao je Bogoljub Klarić na svom Facebooku.

Bijeg iz Srbije, povratak nakon povlačenja tjeralice

Podsjetimo, Bogoljub Karić je iz Srbije pobjegao prije 12 godina zbog afere ‘Mobtel’ u kojoj ga se tereti da je državu oštetio za 60 milijuna eura, a prije godinu dana vratio se kući. Nakon što je Specijalni sud u Beogradu ukinuo rješenje o pritvoru i naložio povlačenje potjernice, Tužiteljstvo za organizirani kriminal obustavilo je istrage protiv njega. U rujnu je objavljeno kako je postupak koji je vođen pred Višim sudom u Beogradu po optužnici Višeg tužiteljstva iz 2010. kojom je Kariću i još 14 osoba na teret stavljeno da su u razdoblju od 1998. do 2005. nezakonito izvlačili novac iz “Mobtela”, zastario. Zbog takve odluke suda Kariću i njegovoj obitelji moralo se vratiti više skupocjenih automobila, kuća i lokala koji su privremeno bili zaplijenjeni tijekom istrage i povjereni na čuvanje Direkciji za upravljanje oduzetom imovinom.

POVUČENA TJERALICA ZA MOĆNIM SRPSKIM BIZNISMENOM! Država mu vraća imovinu, Vučić bijesan: ‘Zar je moguće da nema nikakvih dokaza?’

SRPSKI BIZNISMEN BIJESAN ZBOG ‘SALATA’ KAMPANJE: ‘Donald Trump me totalno iskopirao!’

Povratak na Net.hr