ZVIJEZDA ANTIVAKSERA

SRPSKA DOKTORICA ODGOVORNA ZA ŠIRENJE EPIDEMIJE? Izazvala paniku i stotine kaznenih prijava, a to je tek dio njene sumanutosti

Zbog situacije čak je 270 roditelja i liječnika iz cijele Srbije podnijela krivičnu prijavu zbog izazivanje panike i nereda protiv 43 osobe koji su protivnici cijepljenja, među kojima su i neke javne ličnosti

Doktorica Jovana Stojković koja je u srpskoj javnosti poznata kao vođa anti-vakser pokreta osuđena je na Općinskom sudu u Zrenjaninu na kaznu od 75.000 dinara (oko 4720 kuna) jer je vrijeđala doktora Tomislava Stevanovića, čovjeka koji je protiv Stojković i njoj sličnih pokrenuo peticiju zbog šarlatanstva u medicini.

EPIDEMIJA OSPICA U SRBIJI: Amerika izdala upozorenje prvog stupnja svima koji putuju u Beograd 

Dva mjeseca u zatvoru

Međutim, Stojković ne planira platiti kaznu već će radije provesti u zatvoru dva mjeseca. Mnogi upravo pokret koji je protiv cijepljenja na čijem je ona čelu smatraju odgovornima za širenje epidemije malih boginja u Srbiji, piše Blic. rs. 

Smatra se kako je taj pokret ulio roditeljima strah u kosti, zbog čega su oni masovno odbijali cijepiti svoju djecu. Zbog toga došlo je do pada kolektivnog imuniteta, pa je čak u jednom trenutku u Beogradu bilo jedva 35 posto cijepljene djece. Posljednje informacije govore kako je došlo do ponovnog cijepljenja djece, međutim daleko su od idealnog 95 posto koliko je potrebno.

Sjeća se bivših života i Sunce joj je hladno

Stojković je na čelu pokreta naslijedila zloglasnu Slađanu Velkov koja je tvrdila kako se sjeća svojih bivših života, razgovara sa životinjama te tvrdi kako je Sunce hladno i da je Zemlja ravna ploča.

Zbog situacije čak je 270 roditelja i liječnika iz cijele Srbije podnijela krivičnu prijavu zbog izazivanje panike i nereda protiv 43 osobe koji su protivnici cijepljenja među kojima su i neke javne ličnosti:  Jelena Karleuša, Maja Volk, spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović, Miroljub Petrović i Slađana Velkov.

Doktor Stevanović koji s doktorom Vladimirom Cimermanom navodi kako su na to bili ponukani kako bi se stalo na put onima koji šire paniku i ugrožavaju zdravlje čitave nacije.

POTRESNI VAPAJ ŽENE KOJA JE PREBOLJELA OSPICE: ‘Halo mozgovi! Ljudi umiru od bolesti za koju postoji cjepivo’

Postupci pred sudom

Taj slučaj je i dalje u postupku, a Stojković čeka postupak pred Sudom časti Medicinske komore Srbije.

“Bilo je ročiste jučer, ona se pojavila tek sada treći put, ranija dva je izbjegavala. U svibnju u emisiji “Balkan info” izjavila je da sam glup, nenormalan i da imam psihijatrijsku dijagnozu, preko čega nisam mogao da prijeđem i tužio sam je. Iznijeli smo dokaze, sudac se vratio poslije 10 minuta i osudio ju zbog vrijeđanja. Kazna je novčana i iznosi 75.000 dinara. Ona ima pravo žalbe na Višem sudu u Zrenjaninu”, rekao je Stevanović za “Blic”.

Screenshot/Youtube

Poznata po napadima

Osim što je poznata po pozivanju roditelja da ne cijepe djecu, poznata je i po napadima na pripadnike gej populacije. A njezin govor sa skupa u Crnoj Gori skinut je s Youtube zbog širenja mržnje.

“Sodomizacija i obeščašćavanje društva, predstavljaju opasnost za tradicionalnu i pravoslavnu obitelj. Tu spadaju i legalizacija istopolnih brakova kao i prisilno cijepljenje koja, pored poništavanja osnovnih ustavnih prava, otvara i mogućnost novog “danka u krvi”, tj. oduzimanja djece od bioloških roditelja i njihovog usvajanja od strane homoseksualnih partnera. Posebnu pažnju zaslužuje i novi Zakon o podrazumijevanom doniranju organa i proizvoljna definicija “moždane smrti” kao kraju ljudskog života, kao i nacrt zakona o eutanaziji koji otvaraju novu “industriju smrti, ubojstava i samoubojstava koji će biti podržani od strane struke i provedeni u zakone”, izjavila je Stojković, piše Blic.rs. 

HRVATSKOJ PRIJETE EPIDEMIJE JER RODITELJI NE ŽELE CIJEPITI DJECU: Evo gdje je najkritičnije

Dodala slovo u skraćenicu

Šokirala je javnost kada je rekla da se u inozemstvu u skraćenici LGBT dodaje P za pedofile što nije istina.

“Imate LGBTP, a P su pedofili. Ako mi znamo da oni proizilaze iz iste dijagnostičke kategorije seksualnih inverzija, a homoseksualci su izašli i predstavljaju se za normalne, tko vam kaže da za koju godinu i pedofilija neće biti normalna”, izjavila je Stojković.

Zalaže se za zabranu pobačaja, a neistomišljenike naziva ‘ološem’.

Protiv je zabrane udaranja djece, a vrtiće je nazvala ‘janičarskim kampovima’, piše Blic.

Povratak na Net.hr