ZAPELI ZA MILOŠEVIĆA

SRBIJANSKI MINISTAR OBRANE: ‘Predstavnik Srba doveden u Knin da bi ga koristili kao argument za napade’

‘Nije dovoljno naći Srbina koji sudjeluje u proslavi protjerivanja njegovog naroda da bi ta operacija postala legitimna i bezgrešna’, kazao je srbijanski ministar obrane Aleksandar Vulin

U Srbiji ne prestaju komentari i osvrti najviših dužnosnika na proslavu 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Oluja”. Ondje ne odstupaju od toga da se radilo o etničkom čišćenju, a ovoga puta najviše ih je pogodio dolazak predstavnika hravtskih Srba i potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića u Knin.

Srbijanski ministar obrane Aleksandar Vulin smatra da je Milošević “doveden” u Knin na godišnjicu “Oluje” kako bi to hrvatski političari mogli koristiti kao argument za napade na Srbiju i dokaz da su Srbi razjedinjeni, javlja N1.

VUČIĆ ŽELI DOBRE ODNOSE S HRVATSKOM, ALI… ‘U proslavu ‘Oluje’ Srbiju se ne može uvući’

‘Nije dovoljno napasti Vučića da bi laž postala istina’

“Nije dovoljno spustiti cvijet na jedno od mjesta ubijanja Srba, a reći da je protjerivanje 250.000 i ubijanje 2.000 Srba u “Oluji” čin milosrđa. Nije dovoljno pričati o kaznama za zločine, a od Gotovine praviti heroja. Nije dovoljno napasti Vučića da bi laž postala istina”, kazao je Vulin.

On se usto zapitao “što Hrvatska točno slavi u Kninu očišćenom od Srba”, ako “Oluja” nije bila etničko čišćenje.

“Nije dovoljno naći Srbina koji sudjeluje u proslavi protjerivanja njegovog naroda da bi ta operacija postala legitimna i bezgrešna”, dodao je.

ANALIZA OBLJETNICE OLUJE: Svi se slažu kako je dolazak Miloševića velik iskorak, ali neki ističu puno opipljivije probleme

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr