UZNEMIRUJUĆI VIDEO

ŠOKANTNA SNIMKA KOJA OTKRIVA JEZIVE RAZMJERE POŠASTI: Muž i žena pali u nesvijest na ulici, prolaznici im se smijali

Prolaznici u Memphisu, u američkoj saveznoj državi Tennessee, snimili su šokantan video. Naime, nakon što su se predozirali heroinom, muž i žena pali su u nesvijest na ulici dok su im se prolaznici smijali.

Zabrinjavajuću snimku ovog para Courtland Garner podijelio je na svom Facebook profilu, nakon čega je vrlo brzo postao viralan. Na snimci se muškarac i žena grčevito svijaju na pločniku nakon što su si ubrizgali drogu u kupaonici obližnje trgovine, dok prolaznici samo stoje i gledaju. Žena je kolabirala i bila na koljenima, dok je muškarac ležao na leđima na obližnjoj klupici, piše Daily Mail.

‘Nadam se da nije mrtav’

Zanimljivo, okupljeni su gledali i komentirali. Neki su bili šokirani, dok su se drugi šalili na račun jačine droge koju su ovaj muškarac i žena uzeli.

‘Ovaj čovjek bi mogao biti mrtav. Nadam se da nije mrtav’, rekao je jedan od slučajnih prolaznika, a netko mu je naposljetku odgovorio da ipak ima puls.

‘Ovo je bio spektakl. Nasmijali su me’, rekao je Garner koji je snimku podijelio na svom Facebook profilu.

 

‘Ovo je poruka mladima’

Unatoč takvom stavu, dodao je da je ipak riječ o ozbiljnom problemu te da se nada da će snimka pomoći mladima i poručiti im da nije dobro uzimati drogu.

‘Znam da su svi klinci na društvenim mrežama. Znate li što će reći kad vide ovu snimku? Reći će da ne žele i oni izgledati tako glupo, pa zato neće uzimati drogu’, rekao je.

Foto: Courtland Garner Facebook

Neki koji su snimku vidjeli, ostali su u šoku.

‘Nije me briga koje ste boje, vjere ili ekonomskog statusa, ali svi zaslužuju da ih se tretira s poštovanjem. Nije važno je li droga za ovo kriva ili ne, ali nitko ne zaslužuje da mu se svi tako smiju’, komentirala je objavu Krista Sheridan.

Hitna pomoć je oživljavala, zatim je uhićena

Naposljetku je hitna pomoć ipak stigla na mjesto događaja i oživljavala 59-godišnju Carlu Hiers i njezina partnera, koji su već godinama ovisnici.

Nakon toga je Hiers odvedena u pritvor jer je za njezino uhićenje već postojao nalog. Već je nekoliko puta završila iza rešetaka zbog krađa, posjedovanja droge i prijevara.

Ova je snimka samo još jedan primjer ovisnosti o heroinu u SAD-u, koja sve više izmiče kontroli.

Zombi mugshot, brutalna istina o ovisnosti

HRVATSKI DILERI PRONAŠLI NOVI NAČIN NABAVKE DROGE: Više ne plaćaju gotovinom nego kriptovalutom!

DROGA U SPREMNIKU GORIVA: Zaplijenjeno više od 2kg heroina i 10kg punila

HOROR U ČAKOVCU: Policija u stanu pronašla tijelo muškarca, umro od predoziranja

Povratak na Net.hr