VIDEO: Profesorica učenicima greškom pustila snimku svog seksa

Profesorica u jednoj školi u Arkansasu šokirala je učenike kada im je na satu umjesto pripremljenog materijala greškom pokazala snimku svog seksualnog odnosa.

Profesorica škole Forest Heights u Arkansasu, koja, dakako, želi ostati anonimna, našla se u središtu pozornosti zbog svog neopreznog gafa koji će pamtiti cijeli život.

Naime, greškom je učenicima umjesto pripremljenog materijala za nastavu pustila snimku seksa u kojoj sudjeluje. Učenici su ostali u šoku viđenim.

Iako je odmah priznala školi svoju nesmotrenu pogrešku te roditelje učenika u dobi od 12 i 13 godina već isti dan pozvala na sastanak kako bi se ispričala, roditelji su zgroženi zbog toga što se odvijalo pred očima njihove djece.

Roditelji zahtijevaju odgovornost

Nicholas Tolerson, otac jednog od učenika koji je prisustvovao ovom nemilom incidentu, rekao je kako razumije profesoricu, no ipak zahtijeva neku odgovornost od strane profesorice i škole.

//www.youtube.com/embed/_nc8sIvZrBU

”Zabrinut sam za njega što je uopće došlo do takvih okolnosti. Želim da se nešto poduzme po tom pitanju”, rekao je.

Iz škole su poručili da se cijeli slučaj još uvijek ispituje te da još uvijek ne znaJu koje će mjere podnijeti protiv neoprezne profesorice. Također razmišljaju kako spriječiti da se tako nešto ponovi.

Povratak na Net.hr