UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

SNIMIO VLASTITU SMRT: Poznati penjač u pokušaju da snimi još jedan dramatičan video pao sa zgrade od 62 kata i poginuo

Sudjelovao u izazovu u kojem je mogao osvojiti mnogo novca, ali sve je u jednom trenutku pošlo po zlu.

Poznati kineski penjač čije su videosnimke i fotografije nastale na najopasnijim mjestima na svijetu, poginuo je prilikom izvođenja jedne od svojih najslavnijih akrobacija.

Wu Yongning (26) kojeg je na kineskoj društvenoj mreži Weibo pratilo na tisuće sljedbenika, a gdje je objavljivao dramatične kratke snimke koje ga prikazuju kako se penje po visokim neboderima bez zaštitne opreme, snimio je vlastitu smrt pokušavajući ostvariti još jedan nevjerojatni pothvat. Popeo se na sam vrh zgrade od 62 kata u gradu Changshiju, a u pokušaju da se namjesti za još jednu fotografiju pao je sa zgrade. Prama objavi kineskih medija Wu je sudjelovao u izazovu u kojem je mogao osvojiti veliku količinu novca, piše Mirror.

Da mu se nešto dogodilo najprije su primijetiil njegovi fanovi na društvenim mrežama na kojima je odjednom prestao objavljivati videouratke. Njegova djevojka tek je dva mjeseca nakon što je poginuo potvrdila tu informaciju. Yongning je poginuo 8. studenoga.

Njegova obitelj je kazala da je u posljednjem izazovu sudjelovao jer je namjeravao zaprositi svoju djevojku i trebao mu je novac za vjenčanje te liječenje svoje bolesne majke.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr