STRAVIČNO

SLUČAJ KOJI JE ZGROZIO SAD: Mlada majka pronađena izmučena i žigosana. Na opečenoj koži bila je poruka…

Amerikance je šokirao slučaj otmice mlade majke, 34-godišnje Sherri Papini, koja je tri tjedna nakon što je oteta pronađena vezana lancem pokraj ceste u blizini Sacramenta u Kaliforniji, piše ABC News.

Njezino tijelo pronađeno je na Dan zahvalnosti, više od 200 kilometara udaljeno od njezinog doma. Sherri je nestala 2. studenog, kada je otišla trčati.

Majka dvoje djece pronađena je u šokantnom stanju. Žena je bila pretučena, na njenom su tijelu bili jasno vidljivi tragovi mučenja, a bila je i žigosana. Na njezino je tijelo utisnuta poruka čiji sadržaj nije objavljen.

Tijekom zatočeništva bila je izgladnjivana, kada su je pronašli nije imala niti 40 kilograma. Kosa joj je bila odrezana. Na tijelu je imala i više opeklina, a otmičar joj je slomio i nos.

Bolesna osoba ju je željela poniziti

Ni nakon nekoliko sati s njom, policija nema ni naznaku o motivu otmice. Takvi su zločini na tom području rijetka pojava, pogovoto kad se radi o odraslim osobama.

‘Očito se radi o bolesnoj osobi koja je željela poniziti Sherri’, rekao je lokalni šerif Tom Bosenko.

Policija je u potrazi za navodnim otmičarkama, koje je Papini opisala kao dvije žene hispanskog porijekla koje voze tamni terenac i naoružane su pištoljem.

Policija još uvijek nije uspjela utvrditi gdje je Papini bila zatočena.

Povratak na Net.hr