Umjetne su najtraženije

SLAVOM SI TEK PODIŽU CIJENU: Starlete se prostituiraju i za 5000 eura na noć

Pod maskom hostesa, mnoge od devojaka, koje su došle u Budvu zaraditi džeparac, na kraju počinju i pružati seksualne usluge za cijenu od 500 do 5000 eura. Djevojke s naglašenim estetskim operacijama, predimenzioniranim grudima, usnama, zadnjicom, najtraženije na “tržištu”. Instant ‘slava’, koju takve devojke gostujući u brojnim showoima u stvari su tek reklama i podizanje cijene.

Mrežu prostitucije crnogorskih starleta potvrdilo je i najnovije uhićenje 37-godišnje Željke Rolović, osumnjičene za podvođenje devojaka, a pokazala je i kako postoji oštra borba na tržištu, tvrde crnogorske Vijesti.

Željka RolovićFoto: facebook

Rolović, koja je bile poznata po svojim atraktivnim “prijateljicama” mogla bi biti puštena da se brani sa slobode, s obzirom na to da se nema tko brinuti o njenoj maloljetnoj kćerki.

I dok su gotovo sve privedene djevojke u tužilaštvu negirale da ih je Rolovićeva podvodila bogatoj klijenteli, policijska akcija “Lutka” prikupila je brojne dokaze, da je upravo Kotoranka nudila devojke za ne baš male svote novca.

Mreža Željke Rolović, prema sumnjama policije, služila je za podvođenje djevojaka za privatne zabave, u klubovima i na jahtama. Cijena o ovisila o klijentima (među kojima su i bogati Azerbejdžanci i neki regionalni biznismeni) te popularnosti djevojke. Varirala je od 500 do 5.000 eura.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr