POŽAR U LOS ANGELESU

[VIDEO] SLAVNI I BOGATI SE EVAKUIRAJU U BENTLEYIMA: Evo kome bi sve požar mogao uništiti milijunske vile na Bel Airu

Raskošne vile na Bel Airu u vlasništvu Paris Hilton, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Marie Shriver i Heidi Klum ugrožene su zbog požara, a njihovi su ih slavni vlasnici morali napustiti zbog evakuacije.

[VIDEO] PAKAO U LOS ANGELESU: Požar se nezaustavljivo širi, gore kuće, evakuirana elitna četvrt Bel Air, imanje Ruperta Murdocha u plamenu

Na području Los Angelesa i okolice hara jedan od požara nazvan Thomas koji se munjevito proširio u samo dva dana i u srijedu je bio izvan kontrole. Vatrogasci su izvijestili da je požar trenutačno čak četiri puta veći od površine Manhattana, navodi The Daily Mail.


Neka od najpoznatijih hollywoodskih imena posljednja dva dana proživljavaju pravu dramu. Serija katastrofalnih požara koji su zahvatili okolicu Los Angelesa uzrokovala je evakuaciju više od 200.000 ljudi, a evakuirana je i elitna četvrt Bel Air u kojoj je vatra zaprijetila tisućama kuća u vlasništvu hollywoodskih zvijezda.

Televizijske mreže već su ranije objavljivale priloge u kojima pokazuju trenutačno ugroženu četvrt Bel Air u kojoj kuće, među ostalima, imaju i poduzetnik Elon Musk i pop zvijezda Beyonce. Kako navodi mreža NBC, Moraga Estate, imanje medijskog magnata Ruperta Murdocha s vinogradom, vrijedno 30 milijuna dolara je također gorjelo, a pjevač Lionel Richie je otkazao koncert u Las Vegasu kako bi bivšoj supruzi Brendi Harvey Richie pomogao u evakuaciji.

Model i supruga američkog pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen, na Twitteru je napisala kako je zajedno s kćerkicom Lunom napustila njihov dom, ali kako, srećom, nitko nije ozlijeđen.

Planetarno popularna pop senzacija Ariana Grande obožavatelje je obavijestila kako su njezini ljubimci sada na sigurnom nakon što su uspješno evakuirani iz vile na Bel Airu.

Vatrogasci su okružili i bivši dom pokojnog pjevača Johnnyja Casha, čije imanje guta vatra, no još se ne zna je li ono u potpunosti uništeno.

Jedna od stanovnica elitne četvrti u kojoj cijene domova u prosjeku iznose oko 3,3 milijuna dolara snimljena je kako uz pomoć vatrogasaca ukrcava potrebne stvari u svoj skupocjeni Bentley.

HBO je prekinuo snimanje druge sezone svoje serije Westworld koja se trenutačno snima u okolici Los Angelesa, a isto je učinio i CBS sa serijom S.W.A.T.

Glumica Eva Longoria je na Instagramu objavila dramatičan post o trenutačnoj situaciji u Kaliforniji. Napisala je kako se trenutačno nalazi u New Yorku pa joj život nije ugrožen te kako će joj vrijedne stvari iz kuće iznijeti brat. U objavi je zamolila sve da se mole za vatrogasce i ljude koji sada proživljavaju najteže dane.

Istu je fotografiju objavila i bogata nasljednica Paris Hilton čiji je dom također evakuiran, a objavila je i kako su njezini brojni psi smješteni na sigurno.

Hrabrim se vatrogascima zahvalila i Kim Kardashian.

Povratak na Net.hr