banner

ANONIMNA PRIJAVA

SKANDALOZNE OPTUŽBE: Liječnik i medicinska sestra iz rumunjske covid bolnice imali spolni odnos u ustanovi za vrijeme pauze za ručak?

Osim u bolnici, ovaj zdravstveni par provodio je dane i noći u hotelu pokraj bolnice gdje su smješteni zaposlenici ove ustanove tijekom režima rada za vrijeme Covida

Javnost u Rumunjskoj ostala je u šoku nakon što se saznalo da su liječnik i medicinska sestra iz Covid bolnice imali spolni odnos tijekom pauze za ručak i to u toj ustanovi. Prema navodima portala Srbija danas, medicinska sestra i liječnik s intenzivne njege prakticirali su seks na poslu tijekom listopada, a sve je došlo u javnost kada je netko o tome anonimno obavijestio bolnicu.

Rumunjski mediji pišu da su se dvoje kolega nalazili tijekom pauza. Ravnatelj bolnice, Dimitrij Vienesku, kazao je da će istraga o ovom slučaju trajati do 27. studenog te da je to posljednji rok za provjeru je li riječ o lažnoj dojavi ili o skandaloznoj istini.

Osim u bolnici, ovaj zdravstveni par provodio je dane i noći u hotelu pokraj bolnice gdje su smješteni zaposlenici ove ustanove tijekom režima rada za vrijeme Covida, prenosi Srbija danas.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

SKANDAL U BEOGRADU: Fotografije bujne polugole pacijentice iz Covid centra završile na Instagramu; Zamjenik gradonačelnika: ‘Bijesan sam!’

Povratak na Net.hr