"Prijeti mi njegova rodbina"

SILOVAO VLASTITU KĆER 20 GODINA: Tukao ju je letvom, rodila mu je sedmoro djece

Argentinska je policija uhitila 56-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je više od 20 godina silovao vlastitu kćer. Počeo je kad je imala svega devet godina, a u 22 godine pakla rodila mu je čak sedmero djece.

Kako piše argentinski El Tribuno, monstrum je uhićen kad je njegova kći, kojoj je sada 31 godina, otišla liječniku s jednim od svoje djece. Kad ju je liječnik upitao tko je otac djeteta, objasnila mu je da je otac djeteta njezin biološki otac.

Liječnik je alarmirao vlasti, a žena je policiji otkrila da ju je otac prvi put silovao kad joj je bilo devet godina, te da je od tada rodila sedmoro djece. Mediji prenose da je kazala da je zlostavljanje počelo kad joj je umrla majka. Otac joj je rekao da ona mora preuzeti ulogu njegove “nove supruge”.

Tukao je letvom

Lokalnim je medijima kazala da ju je zlostavljao od devete godine. “Tukao me i ganjao po kući s letvom kad bi me vidio da pričam sa susjedima ili bi me jednostavno želio zlostavljati.”

“Stalno mi je prijetio i uvijek sam bila u strahu za svoj život. Rekao mi je da će me ubiti budem li ikome išta rekla”, ispričala je. “Bojim se za svoj život i živote moje djece jer mi očeva rodbina prijeti da povučem optužbe protiv njega.”

“Nije ih briga za ono što se dogodilo. Želim da trune u zatvoru. Želim pravdu”, rekla je.

Argentinska policija je izdala nalog za uhićenje 56-godišnjaka još prošli mjesec, ali ga nije uspjela uhvatiti sve do ovoga tjedna, nakon velike potrage za njim.

Optužen je za seksualno zlostavljanje i incest i čeka suđenje.

STRAVA U MEĐIMURJU: Sumnja se da je otac devet godina spolno zlostavljao maloljetnu kćer

 

Povratak na Net.hr