UŽAS U SRBIJI

SILOVALI DJEVOJKU S POSEBNIM POTREBAMA: ‘Petorica su me držala za vrat i svašta mi radili’

Petorica muškaraca iz Novog Pazara silovala su u utorak 25-godišnju djevojku s posebnim potrebama, a žrtva je za Blic odlučila ispričati detalje ovog gnjusnog čina koji je potresao Srbiju.

Prema neslužbenim informacijama, S.P. je u utorak tijekom dana otišla u posjet ženi s kojom zajedno uzima hranu u pučkoj kuhinji, a koja živi u susjedstvu dotičnog Hasiba M., u čijoj je kući bilo rođendansko slavlje.

Potresni detalji

Nesretna djevojka kaže da se samo sjeća kako je otišla u Hasibovu kuću potražiti poznanicu, ali su joj gosti na proslavi rekli da ostane i popije piće s njima. Ubrzo su je tjerali da pije sve više i više.

SKANDALOZNA PRESUDA: Petorica silovala maloljetnicu na plaži u Zadru, a samo dvojica osuđena

“Nikada prije toga nisam popila niti kap alkohola i nije mi bilo dobro. Kako sam završila u sobi ne sjećam se, niti znam što se događalo. Oko mene su bila njih petorica, sjećam se da su me držali za vrat, svašta su mi radili”, u suzama je za Blic izgovorila 25-godišnjakinja.

Nakon iživljavanja nad bespomoćnom djevojkom, netko od osumnjičenih je pozvao taksi i platio vozaču da je odveze.

Teška obiteljska sudbina

“Slučajno sam bila u blizini kada ju je taksist dovezao. Kada sam je ugledala, umalo sam se onesvijestila. Vrat joj je bio pun modrica, nije mogla stajati na nogama i nije prestajala plakati. Tek je ujutro rekla što se dogodilo, sestri pokazala ostale modrice po tijelu i tada ih je odlučila prijaviti policiji. Nije mi jasno kakvi su ljudi mogli silovati djevojku sa smetnjama u razvoju koja jedva ima 40 kilograma”, u šoku je jedna od susjeda.

BIVŠA SUPRUGA SRPSKOG NOGOMETAŠA OTKRILA: ‘Htio me je silovati pred sinom, i to kuhačom!’

Policija je uzela izjavu oštećene 25-godišnjakinje i ubrzo privela petoricu muškaraca. Uzeti su njihovi, kao i DNK uzorci iz prostorije gdje je djevojka silovana. Inače, djevojka živi s mlađim bratom, koji je također osoba sa smetnjama u razvoju, a roditelji su im preminuli.

Petorici muškaraca određen je jednomjesečni pritvor.

Povratak na Net.hr