SEKS-SKANDAL Supruga jednog zastupnika neprekidno objavljuje vruće snimke na webu

Supruga lokalnog britanskog političara Simona Danczuka, Karen Danczuk svoje seksi fotografije objavljuje jer je u djetinjstvu bila zlostavljana. Patila je od svoje šeste godine, a seksualno ju je, tvrdi, zlostavljao obiteljski prijatelj. Objavljivanje fotografija je zapravo njeno vraćanje povjerenja u samu sebe.

Supruga lokalnog britanskog političara Simona Danczuka, Karen Danczuk, prije godinu dana je na Twitteru počela objavljivati svoje seksi fotografije.

Zlostavljao je obiteljski prijatelj

Sada je u javnost izašla njena priča kako je ona u djetinjstvu bila zlostavljana. Patila je od svoje šeste godine, a seksualno ju je zlostavljao obiteljski prijatelj. Fotografije koje objavljuje, a na kojima pokazuje svu svoju raskoš ustvari je njeno vraćanje povjerenje nakon “vrlo nesretnog djetinjstva”, kada je bila jako povučena i depresivna.

Majka priča drugu priču

Njezina 58-godišnja majka Susan Burke je rekla da su je iznenadile njene tvrdnje u novinama da ju je silovao obiteljski prijatelj. Kazala je ta to prvi put čuje.

“Nemam pojma tko je ta osoba, jer nikada nismo imali takvog obiteljskog prijatelja koji nas je posjećivao”. Majka tvrdi da njena kćer o tome s njom nikada nije razgovarala i da joj se čini čudno što je to dolučila ispričati novinama, a nije otišla na policiju.

Njena majka tvrdi da je sve to plod njezine mašte i da traži pažnju. Čak je izrazila veliko iznenađenje njezinim tvrdnjama da je bila povučena, obučena od glave do pete u dugui odjeću crne boje.

Potvrdila je to obiteljskim fotografijama na kojima se vidi da je Karen bila jedna čvrsta osoba, voljela je pozirati i oblačila se u svijetle boje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr