SLUČAJ ZAVRŠIO TUŽBOM

SEKS SKANDAL: Stjuardesa u dnevniku detaljno opisala afere s oženjenim pilotima, sve pronašao njezin muž

Za 12 dana bit će poznata sudbina jedne nizozemske stjuardese, kao i mnogih pilota koji s njom lete. Tada se, naime, odlučuje hoće li se u javnost pustiti dnevnik u koji je do detalja zapisivala svoje seksualne susrete s kolegama.

Udana stjuardesa nizozemske niskobudžetne aviokompanije Transavije, našla se u središtu skandala nakon što je njezin suprug pronašao dnevnik u koji je 46-godišnja stjuardesa zapisivala detalje seksualnih druženja sa svojim kolegama u hotelima tijekom službenih putovanja.

Suprug stjuardese pronašao je dnevnik u njezinu osobnom računalu te ga je, obuzet bijesom, poslao novinskim redakcijama diljem Nizozemske.

Navodno je htio da u javnost izađe svaki detalj koji je njegova supruga zapisala, no kada su se mediji obratili aviokompaniji za komentar, tvrtka se okrenula sudovima te zatražila zabranu objavljivanja dnevnika njihove zaposlenice.

HRVATICA OTKRILA ŠTO SE DOGAĐA U AVIONU: ‘Stjuardesa sam i često imam seksualne odnose s pilotima i putnicima’

Suci lokalnog suda u Haagu o budućnosti ovog dnevnika, odlučivat će 24. listopada.

Odvjetnici aviokompanije tužit će i stjuardesinog supruga jer je, navodno, dijelio i ženinu e-mail prepisku s trećim osobama, vjerojatno zaposlenicima tvrtke.

Ovime u pitanje nije doveden samo ugled spomenute stjuardese nego i mnogih drugih zaposlenika, uglavnom pilota, koji su oženjeni ljudi, ali i ugled same tvrtke.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr