VRUĆA LINIJA U NOĆI

‘SAM SAM U KREVETU, HOĆEŠ LI MI DOĆI U POSJETU’: Roditelji policiji prijavili učitelja zbog zlostavljanja njihove kćeri

Protiv 46-godišnjeg učitelja povijesti u jednoj osnovnoj školi u Novom Sadu pokrenut je postupak jer je jednoj malodobnoj učenici poslao poruku neprimejrenog sadržaja.

Učitelj I.N. kasno uvečer se dopisivao sa skupinom učenika putem Vibera, ali se u odvojenom chatu obratio učenici sedmog razreda poslavši joj neprimjerenu poruku. Navodio ju je na igru u kojoj bi si međusobno slali pitanja.

“Ja sam sam u svome stanu, ležim u krevetu u trapericama. Bi li mi došla u posjetu? Sada ti pitaš…”, napisao je učitelj.

Učenica je poruku pokazala roditeljima koji su se potom obratili ravnatelju škole, a on je obavijestio nadležne službe, uključujući i policiju.

“Slučaj smo prijavili policiji, prosvjetnoj inspekciji i školskoj upravi za Južnobački okrug”, kazao je ravnatelj škole Žarko Mušicki.

VRLO DOBRA I JAKO OMILJENA: Učiteljica slala gole slike učeniku, a bilo je tu i oralnog seksa

Dopisivao se s učenicima navečer u 23 sata

Gradski vijećnik zadužen za obrazovanje, Vladimir Jelić, apelirao je da se pričeka kraj istrage koja je, srećom, pokrenuta odmah čim se djevojčica požalila.

“Meni je već dovoljno neprimjereno što se nastavnik dopisuje s učenicima u 23 sata navečer, bez obzira na temu. Ukoliko se pokaže da je sadržaj poruke upućene učenici na bilo koji način bio uznemirujuć, poduzet ćemo sve mjere koje su u nadležnosti Uprave da on bude najoštrije sankcioniran”, kazao je za Blic Jelić.

Učitelj je u međuvremenu otišao na bolovanje, a o tom je slučaju obaviješteno i javno tužiteljstvo.

ODJEDNOM ODLIKAŠ: Učiteljica optužena za seks s učenikom, davala mu najbolje ocjene

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr