DRAMA U RIMU

RODITELJI POBJESNILI: Nećete vjerovati što je napravio dirigent na kraju popularnog dječjeg koncerta

Društvene mreže u Italiji bruje o potezu dirigenta orkestra koji je svirao na prigodnom koncertu popularnog “Snježnog kraljevstva” u rimskom glazbenom parku.

Naime, nakon što je utihnuo orkestar, koji je pratio fotografije prikazivane pred očima brojne oduševljene djece, dirigent se okrenuo prema publici i prije završnog pljeska uzviknuo: “Djed Božičnjak ne postoji!” (tal: Babo Natale non esiste)

Zgrožena djeca i roditelji

Napravio je to na razočaranje dječice koja su iščekivala djedicu s bijelom bradom i darove, ali i zgroženim roditeljima koji su ulaznice za ovaj show platili više od 200 eura.

Dirigentov potez izazvao je polemiku na društvenim mrežama. “Ne znam što je spopalo tog mladog redatelja da na samom kraju koncerta napravi nešto toliko loše”, može se pročitati među komentarima.

Skupe ulaznice

“Doista ne razumijem njegov toliko egzibicionistički potez prema publici u kojoj su bila djeca koja su uredno platila ulaznice”, navode drugi komentatori na društvenoj mreži putem koje se organizator i ispričao publici. Učinio je to navodno i sam redatelj odmah nakon koncerta.

 

Podrška dirigentu

Dio javnosti stao je u zaštitu dirigenta i tražio njegovu “beatifikaciju”.

Mnogi su stali na njegovu stranu, jer je zapravo otkrio istinu.

Povratak na Net.hr