A ŠTO VI RADITE NA POSLU?

‘RIJEŠITE SE STRESA UZ BRZI INTERNET’ U New Yorku postavljene kabine za masturbiranje

Londonska kompanija koja se bavi proizvodnjom seksualnih igračaka u utorak je postavila kabinu za masturbaciju na jednoj lokaciji u New Yorku.

Zapravo se radi o telefonskoj govornici koju su zatvorili tkaninom. Unutra su stavili stolac i laptop. Svrha kabine za masturbaciju je ‘oslobađanje stresa’ tijekom napornog dana.

Otvorit će još kabina

Tvrtka je inspiraciju pronašla u nedavnom straživanju Time Outa koje je pokazalo da čak 39 posto muškaraca masturbira tijekom radnog vremena. Malo složenije istraživanje iz 2012. godine, provedeno na 1000 muškaraca, pokazalo je da 31 posto njih masturbira na poslu.

“Napravili smo kabinu kako bismo muškarcima dali mogućnost da izađu iz ureda i obave to u prihvatljivijem okruženju dizajniranom da pruži privatnost na prometnim ulicama Manhattana i brzinu interneta koju zaslužuju”, priopćili su iz tvrtke Hot Octopuss.

Kabinu GuyFi prvog je dana koristilo stotinjak muškaraca a tvrtka planira ‘otvoriti’ još kabina za oslobađanje stresa u New Yorku ali i Londonu.

Jedan od predstavnika tvrtke kazao je da ne žele potaknuti ljude da masturbiraju u javnosti jer to zakonom nije dozvoljeno, javlja Mashable.

Povratak na Net.hr