REPRIZA UŽASA: / Policija 16 godina držala ostatke njene ubijene kćeri, sada ju mora ponovo pokopati

Prije 16 godina, ovisnik o lotu Meyrick Fowler bacio je svoju šestomjesečnu kći u zid. Ona je zaplakala, poremetila njegov ritual izvlačenja brojeva, i on je poludio.

21.4.2015.
19:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prošla su mučna suđenja, sprovod, i tada 24-godišnja majka Kezzia French, koja ima još dvoje djece pokušala je nastaviti život, koliko je to moguće nakon tragedije.

No policija nije rekla ožalošćenoj majci da su izvadili veliku većinu organa male Amande. Bez pristanka 16 godina su čuvali jetru, kralježnicu, crijeva, bubrege, srce, slezenu, želudac, gušteraču, dušnik i djeliće lubanje. Dijelove tijela policija čuvala za slučaj da se Meyrick žali na presudu

Kezzi su vratili odjeveno tijelo te je mislila kako je beba čitava.

Tek 2012. policija joj je otkrila da su čuvali organe, a dodatan šok doživjela je ovaj mjesec kad su joj priznali da je Amandin mozak uništen 2009.

Nakon sprovoda, osjećala sam kao da mogu pokušati nastaviti sa životom. Ali sada se osjećam kao da su mi svi lagali. Osjećam se prevarena od vlasti" shrvana je Kezzia.

"Ideja da sam pokopala svoju Amandu bez srca i mozga me je potpuno slomila. To je ono što čini osobu. Ono što sam pokopala nije moja kći." jecajući govori Kezzia.

Policija ističe kako su 2010. počeli s opsežnom akcijom vraćanja tkiva koja su se čuvala kao dokaz. Prema uputama tužilaštva, policija čuva uzorke pet godina nakon presude ili dok se osuđeni zločinac ne oslobodi.

Mozak je uništen u bolnici, jer su ostavili samo mali uzorak spreman za mikroskopski pregled, a ostatak uništili.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali