'PRESIDNET PUSSYGRABER'

‘REKAO SAM VAM DA ZIMA DOLAZI’: Autor ‘Igre prijestolja’ razvalio Trumpa u blogu, smislio i gnjusno ime za njega

Pisac slavne ‘Igre prijestolja’, George R.R. Martin, komentirao je pobjedu Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima u Americi.

Na svojem je blogu objavio komentar kojeg je nazvao ‘Predsjednik pi***hvatač’, u kojem ne napisao:

‘Nema riječi kojima mogu opisati kako se osjećam.

‘Mislio sam da smo bolji od ovoga’

Amerika je donijela odluku. Stvarno sam mislio kako smo bolji od ovoga. Izgleda da nismo.

Trump je najmanje kvalificirani kandidat kojega je velika stranka nominirala za predsjednika u povijesti SAD-a. Do siječnja će biti najgori predsjednik u američkoj povijesti te opasno nestabilan igrač na svjetskoj pozornici.

Pregaženi Demokrati, koji su sada manjina u oba doma parlamenta, nemaju snagu kako bi ga obuzdali.

Kroz sljedeće četiri godine naši problemi će postati mnogo, mnogo gori. Zima dolazi. Rekao sam vam to’, napisao je Martin.

Podsjetio na šovinizam Donalda Trumpa

Za one koji nisu upoznati, imenom pi***hvatač Martin je podsjetio na jedan od brojnih Trumpovih šovinističkih ispada. Na snimci iz 2005. godine Trump se hvalio kako ženama može činiti što god mu padne na pamet.

‘Dozvole ti da radiš što god želiš. Uhvatiš ih za pičku’, čuje se na snimci na kojoj Trump komentira glumicu Arianne Zucker.

‘Automatski me privlači ljepota, samo ih počnem ljubiti. To je kao magnet. Samo poljubim. Uopće ne čekam. Kad si zvijezda, onda ti to dozvole. Možeš im napraviti što želiš. Uhvatiti ih za pičku. Što god želiš’, govorio je Trump.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr