OBMANA JAVNOSTI

RAZOTKRIVENA TRUMPOVA PREVARA: Papiri kojima je mahao na presici bili su potpuno prazni, a ljudima je platio da mu plješću

Papiri koje je Donald Trump učinio središnjim objektom svoje prve konferencije za medije u posljednjih šest mjeseci, a u kojima se navodno nalazio veliki poslovni plan, zapravo su potpuno prazni, piše Independent.

Osim toga, među novinarima i ljudima bili su njegovi djelatnici od kojih se očekivalo da se smiju i plješću tijekom događaja.

Novoizabrani američki predsjednik tvrdio je da su dokumenti, koje je položio kraj sebe dok je govorio, dokazi priprema koje je napravio kako bi kontrolu nad svojim poslovnim carstvom predao svojim sinovima. Taj su potez Trump i njegovi odvjetnici povukli kako bi na neki način izbjegli sukob interesa zbog kojeg su ga kritizirali.

No, reporterima nisu dopustili da pogledaju u dokumente, koji su svi bili skriveni u folderima. Stranice same po sebi čine se sasvim praznima.

Iako je većina papira bila skrivena, neki su virili te je vidljivo kako na njima nema znakova brojeva stranica ili ljepljivih papirića kojima se odvjetnici obično služe kako bi označili pojedina područja u velikim dokumentima.

Papir se također činio pogrešne veličine, isprintan na formatu A4 umjesto u formatu većine dokumenata. I sami folderi bili su u cijelosti bez ikakvih natpisa, iako je Trump sugerirao kako se svaki od njih odnosi na druge biznise od kojih se on navodno odmiče.

Osim toga, čini se kako je prostorija bila ispunjena Trumpovim djelatnicima, koji su se smijali i pljeskali tijekom konferencije, piše Independent.

Donald Trump Holds Meetings At Trump Tower

Donald Trump Holds Meetings At Trump Tower

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr