otac dvoje djece

RAZOČARAN U SVIJET: Popularni glazbenik beskućnik pronađen mrtav

Beskućnik iz Newcastlea koji je svirajući klavir oduzimao dah brojnim prolaznicima na glavnom gradskom kolodvoru pronađen je mrtav okružen  narkomanskim iglama.

Riječ je o ovisniku Alanu Palmeru (26). Stanovnici koji su ga često susretali kazali su Mirroru da je mladi ovisnik koristio svaku priliku da zasvira na klaviru postavljenom na javnoj površini. Omotan u vreću za spavanje često je svirao Beethovenovu Elisu i Mjesečevu sonatu.

Otac ga je učio svirati

Njegova majka Catherine kazala je: “Još ne mogu vjerovati. Još nisam zaplakala. Policija mi je došla na vrata i rekla da su pronašli Alana mrtvog. Bio je jako drag dečko, odličan umjetnik. Bio je jako kreativan, otac ga je naučio svirati klavir, giratu i bubnjeve. Ponosna sam što je svojim sviranjem dirnuo ljude. I ja sam ga voljela slušati dok svira”, govori.

Pronaši su ga 10. listopada.

BESKUĆNIK S YOUTUBEA: Dobio smještaj, donacije, stipendiju i najvažnije – izgubljenog sina

Ovisnik o heroinu

Kad je vidjela njegovo beživotno tijelo u mrtvačnici sve joj se činilo nestvarno: “Rekla sam mu da ga volim i da mi je žao što se to dogodilo. Željela bih da sam više vremena provodila s njim. Vidjela sam ga dva tjedna prije nego što je umro. Odvela sam ga na vruću čokoladu. Zagrlila sam ga i rekla da ga volim. Sada barem imam lijepo sjećanje na njega”, govori.

Alan je završio katoličku školu a okrenuo se drogi nakon što mu se raspala veza sa ženom s kojom ima dvoje djece. Navukao se na heroin koji ga je na kraju uništio. Catherine ga je otjerala kako ne bi mogao utjecati na mlađeg brata Bena (25) i sestru Katie (18). Nadala se da će se Alan otarasiti ovisnosti no to se nije dogodilo.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr