Ravnatelj škole zadovoljavao profesoricu, učenici ih snimili i objavili video!?

Slovensku javnost potresa nesvakidašnji skandal nakon što su učenici jedne srednje škole iz okolice Maribora, kako tvrde, potajno snimili ravnatelja kako oralno zadovoljava mladu profesoricu iz matematike.

Video snimka postala je hit na internetu, a slovenski mediji pišu kako je vruća scena snimljena najvjerojatnije tijekom malog odmora u kabinetu.

Ravnatelj je za slovenski radio Radio 1 opovrgnuo da se on nalazi na snimci, a učenici su uzvratili da je to on te da imaju još dokaznog materijala!

Učenici zaprijetili

Ravnatelj je najavio kako se sprema podnijeti prijavu protiv nepoznatog počinitelja, te je istaknuo kako je snimka montaža na kojoj se on ne nalazi.

Učenici su zaprijetili da će objaviti fotografije na kojima se vide i on i profesorica.

Ovoj slovenskoj radio postaji slušatelji su poslali vrući video iz kabineta, koji se brzinom munje širi internetom. Neki mediji su objavili video, a neki samo fotografije na kojima se vidi kako muškarac oralno zadovoljava mlađu ženu. S obzirom da je muškarac snimljen s leđa, najbolje se ne vidi njegovo lice. Mlađa ženska osoba, za koju učenici tvrde da je profesorica matematike, lice je prikrila dugom kosom.

Također, ne može se sa sigurnošću potvrditi autentičnost fotografija spolnog čina.

Povratak na Net.hr