ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU

MISTERIOZNO UBOJSTVO SRPSKE PJEVAČICE: Muža odali tragovi na hlačama, nakon uhićenja reagirao i Vučić

Nakon skoro godinu i pol dana srpska je policija riješila slučaj misterioznog ubojstva pjevačice Jelene Marjanović. Zbog tog je zločina uhićen njen suprug. Evo najnovijih detalja

Uhićenju supruga ubijene pjevačice Jelene Marjanović prisustvovali su i predstavnici socijalne službe, koji su vršili procjenu o uvjetima u kojima živi Marjanovićeva maloljetna kćer, prenosi Blic.

Susjedi koji su prolazili pored kuće Marjanovića nisu štedjeli tu obitelj. “Monstrumi, svi su oni krivi”, rekao je jedan od susjeda, poznanik majke ubijene.

Pozlilo mu u zatvoru

Zoran Marjanović uhićen je jučer u Borči zbog ubojstva supruge Jelene, koje se dogodilo još 2. travnja 2016., kada je pronađena u kanalu pored nasipa po kojem je trčala. Obdukcija je pokazala kako je ubijena udarcem tvrdim predmetom u glavu.

Suprug je uhićen nakon što je izašao iz reality showa, u kojeg je ušao, kako tvrdi, da bi ga publika upoznala na pravi način. Saslušan je na Višem javnom tužiteljstvu, gdje mu je određen pritvor do 30 dana.

Nakon toga je prebačen u Centralni zatvor, gdje mu je navodno pozlilo. Primio je liječničku pomoć, nakon čega mu je određena terapija sredstvima za smirenje.

Supružici MarjanovićFoto: Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

Odalo ga blato

Zoran Marjanović uhićen je zato što se blato s njegovih traperica podudaralo s blatom nađenim na tijelu pjevačice. Uz to, na više mjesta je na garderobi preminule pronađen Marjanovićev DNK, piše tabloid Alo.

Osumnjičeni nije pružio odgovor kako se njegov DNK našao tamo.

NAKON GODINU I POL RIJEŠENO UBOJSTVO SRPSKE PJEVAČICE: Zbog zločina uhićen njen muž, dan nakon što je izašao iz reality showa

Vučićev komentar

I predsjednik Srbije našao je za shodno komentirati ubojstvo mlade pjevačiceFoto: Tomislav Krasnec/Pixsell

Javio se i sam predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji je izjavio kako bi s radošću prihvatio zakon kojim bi kazne za monstrume koji ubijaju žene bile još strože.

“To pokazuje koliko moramo napredovati da bi nam se broj napada muževa na žene i tako monstruoznih ubojstava smanjio. Da ste vidjeli samo slike glave te nesretne žene… Lubanja joj je bila probijena nekoliko puta. Takvi monstrumi zaslužuju najstrašniju kaznu”, izjavio je Vučić novinarima na otvaranju autoceste Pirot – Dimitrovgrad.

Povratak na Net.hr