RAFALI USRED NOĆI

MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA U BEOGRADU: Nasred ulice izrešetan vođa navijača Partizana Sale Mutavi

Vođa navijača Partizana večeras je izrešetan u Beogradu.

U neposrednoj blizini beogradskog centralnog zatvora u večernjim je satima izrešetano jedno vozilo. U napadu je, prema pisanju Kurira, ubijen vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković, poznat pod imenom Sale Mutavi.

Kako piše Blic, ranjen je i čuvar zatvora M.Đ. Pucnjava se dogodila kada su iz vozila u pokretu iz automatskog oružja ispaljeni rafali na dva automobila, BMW i Opel. U BMW-u je bio Stanković, dok je ranjeni čuvar bio u Opelu. Isti list piše da su u obračunu sudjelovali pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova.

SUROVI BALKANSKI MAFIJAŠKI RAT: Zbog krađe 200 kg kokaina počeo je krvavi obračun kojem se ne nazire kraj…

Na mjesto ubojstva stigla je Stankovićeva obitelj, kao i obitelj njegove djevojke koja je u trenutku pucnjave bila s njim u automobilu. Par je u vezi 11 godina i trebali su se vjenčati za dva tjedna.

Aleksandar Stanković ujedno je i optužen za napad na direktora FK Partizan, Miloša Vazuru, 28. travnja. Snimka napada objavljena je u javnosti.

Inače, Stanković je svojedobno uspješno izbjegavao odlazak na odsluženje kazne od pet godina na koju je osuđen još 2013. zbog trgovine drogom i posjedovanja oružja.

BRUTALNI NAPAD ZGROZIO SRBIJU! Pojavila se snimka napada Grobara na direktora Partizana

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr