NISU ČITALI UPUTE

‘NETKO JE BACIO NEŠTO TVRDO’: Avion sletio zbog zaštopanih WC-a, let do cilja kasnio pet sati

Pet je sati kasnio putnički avion na letu iz Toronta prema Pakistanu jer je zbog blokiranih zahoda morao neplanirano sletjeti u Manchesteru, piše Daily Mail.

Pilot nije imao drugog izbora nego spustiti avion u Velikoj Britaniji, nakon što je ‘netko bacio nešto kruto’ u jedan od toaleta u zrakoplovu, što je uzrokovalo neupotrebljivost svih WC-a u zrakoplovu.

Nisu se pridržavali pravila

Slijetanje i kašnjenje putnici nisu primili s oduševljenjem.

Jedan od njih, Muhammad Azam Saigol izrazio je svoje nezadovoljstvo.

‘Mislim da se svi putnici strogo trebaju pridržavati pravila i pažljivo čitati znakove i uputstva i toaletima’, rekao je.

Boeing 777-200 letio je iz Toronta prema Lahoreu u Pakistanu, a problem je detektiran iznad Sjevernog mora, oko 300 kilometara od Manchestera.

‘Žao nam je zbog neugodnosti’

Kompanija PIA Pakistan na Twitteru je priopćila o tom incidentu.

‘Kako su svi toaleti povezani istim odvodom, nakon što je netko od putnika u jedan od njih bacio nešto tvrdo, svi ostali su se zaštopali’, stoji u priopćenju aviokompanije.

‘Uzimajući u obzir pogodnost za putnike, let je preusmjeren u Manchester, gdje su toaleti popravljeni prije ponovnog polijetanja i nastavka puta za Pakistan. Žao nam je zbog neugodnosti koje su putnici morali pretrpjeti’, stoji u priopćenju.

Zrakoplov se u Manchesteru zadržao tri sata prije nego što je ponovno poletio, a putnici su stigli u Lahore s pet sati zakašnjenja.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr