OMILJENI VOĐA

PUTIN OBJAVIO SVOJ NOVI KALENDAR: Jedna fotka je urnebesna, internet je odmah reagirao

Ruski predsjednik Vladimir Putin izdao je svoj kalendar za 2017. u kojem pozira u različitim situacijama, poput jedne u kojoj drži malu mačku, piše Mirror.

NOVI AMERIČKI PLAN ZA RUSIJU: Shvatili su da su propali, sada žele napraviti ovih 7 stvari i zauzdati Putina!

Brižan otac pazi na svoju djecuFoto: Twitter

Iako ga na Zapadu optužuju zbog podrške sirijskom predsjedniku Asadu, kao i za zračne udare oko grada Alepa, 64-godišnji državnik je pokazao i svoju mekšu stranu. Tako pozira zajedno s djetetom u skijaškoj opremi, zamišljeno sjedi na drvetu i pali svijeće s ruskim pravoslavnim svećenikom.

Vođa koji već godinama izgrađuje svoj kult ličnosti snimljen je i s ratnim veteranima, a i sam na nekoliko fotografija pozira u uniformi.

Nije zaboravio one koji su se borili za nasFoto: Twitter

Putin brine i za poljoprivredu i prehranu svog naroda, tako da se na jednoj slici penje na kombajn, dok na drugoj, u ronilačkom odijelu u rukama drži nešto što izgleda poput drevnih ostataka amfora.

Bit će kruha za sveFoto: Twitter

Dok Putin u odijelu i sunčanim naočalama gleda u 2017., pored su riječi “Rusija je miroljubiva i samodovoljna zemlja. Nama ne trebaju teritoriji drugih ljudi, ne trebaju nam prirodni resursi drugih naroda, ali ako nam se prijeti, spremni smo koristiti oružje koje jamči našu sigurnost.”

U harmoniji s prirodomFoto: Twitter

Putin je još prošle godine objavio sličan kalendar, na kojem je mazio pse, mirisao cvijeće i vježbao u teretani, baš poput svake druge osobe koja ne kontrolira državu sa 144 milijuna stanovnika.

Jasno, na internetu su se odmah pojavile i parodije nekih od poznatijih Putinovih fotografija, poput one s mačkom (gore).

 

Povratak na Net.hr