OBJAVIO PJESMU O SEBI

PUCANJ U GLAVU: Poduzetnik iz BiH u oproštajnom pismu otkrio gdje je njegova oporuka?

Dok se liječnici bore za život bosanskohercegovačkog poduzetnika Pere Gudelja, mediji u toj zemlji iznose navodne detalje oproštajnog pisma te iz njegovog života u kojem su se u posljednje vrijeme nizali brojni obiteljski i zdravstveni problemi.

Bosanskohercegovački poduzetnik Pero Gudelj (60) koji je u ponedjeljak pronađen kako s ranom u glavi leži pored svog automobila u mjestu Krčevine, i dalje je kritično te se liječnici Univerzitetsko kliničkog centra Sarajevo i dalje bore za njegov život.

Niz zdravstvenih i obiteljskih problema

 

Iako se u javnosti neslužbeno govori o tome kako je Gudelj sam sebi pucao u glavu te da je radniku koji ga je pronašao pokazao gdje se nalazi oproštajno pismo, iz Kantonalnog tužilaštva Srednjobosanskog kantona poručuju kako moraju pričekati nalaz otiska parafinske rukavice koji bi potvrdio ili odbacio nagađanja o samoubojstvu. “Da bismo slučaj službeno okvalificirali kao pokušaj samoubojstva trebamo pričekati otisak parafinske rukavice koji je napravio MUP KS”, kazao je tužitelj Mijo Dujmović za Klix.ba dodajući kako će za nalaz trebati i nekoliko dana.

U međuvremenu u bosanskohercegovačkim medijima se pojavila informacija o tome kako se dio Gudeljevog oproštajnog pisma odnosi na podjelu njegovog bogatstva, odnosno na otkrivanje mjesta na kojem se nalazi njegova oporuka. Dnevni avaz prenosi i informaciju kako je u posljednje vrijeme imao i obiteljskih i srčanih, ali i psihičkih problema te da je boravio i u jednoj zagrebačkoj bolnici na liječenju.

“Harmoniko sestro, ti što liječiš jade, u životu samo ti me ne izdade…”

 

Bosanskohercegovački mediji s Gudeljevom nesretnom sudbinom povezuju i njegovu nedavno objavljenu pjesmu “Harmoniko sestro” u kojoj poduzetnik pjeva:

“Jednom kada do rastanka dođe, plakat ćemo da ne vidi niko
Sve što imam, što se mojim zove, stvorio sam s tobom harmoniko,
Harmoniko sestro, ti što liječiš jade, u životu samo ti me ne izdade
Zajedno smo krenuli od nule, dijelili smo i dobro i loše, stvorili smo harmoniko moja, 100 godina da mogu da troše
Harmoniko sestro, ti što liječiš jade, u životu samo ti me ne izdade…”

Klikx.ba/Dnevni avaz/Danas.hr

Povratak na Net.hr