SNIMKE UOČI LIKVIDACIJE

PRVE FOTOGRAFIJE UBOJICA VOĐA ZLOGLASNOG KLANA: Dedoviću i Stamatoviću nije pomogla ni promjena fizičkog izgleda

Pojavile su se i informacije da su crnogorski kriminalci potpuno promijenili svoj fizički izgled

Grčki mediji objavili su prve fotografije ubojica pripadnika škaljarskog klana, Igora Dedovića i Stevana Stamatovića. Snimljene su sigurnosnim kamerama ispred restorana u Ateni u kojem se dogodio zločin, piše Blic.

Budući da kamera u restoranu nije radila, izuzeti su snimci s uređaja koji se nalaze na okolnim zgradama. Na snimkama se može vidjeti prilično nejasan prikaz četvorice muškaraca u crnom u blizini restorana. Iste kamere zabilježile su i njihov bijeg nakon dvostrukog ubojstva.

“Na fotografijama su muškarci, njih četvorica, u crnim jaknama i maskirnim hlačama kako idu prema restoranu u kojem su sjedile žrtve. Također, vidi se i kako isti muškarci istrčavaju iz restorana nakon nekoliko minuta”, pišu grčki mediji.

BESPOŠTEDNI KRVAVI RAT KLANOVA: Dva bossa likvidirana su na ‘oproštajnoj večeri’ obitelji, ubojice su im pratile žene i djecu

MAFIJAŠKI OBRAČUN U ATENI: U punom restoranu, pred očima obitelji, ubijeni vođe zloglasnog crnogorskog klana

Najnovije informacije iz istrage otkrivaju kako su u restoranu ispaljena dva hica, a samo tri nisu pogodila žrtve. Također, nekoliko dana nakon likvidacije Škaljara, grčka policija pokušava otkriti jesu li i ubojice u tu zemlju ušle s lažnim putovnicama poput Dedovića i Stamatovića, koji su kod sebe imali krivotvorene putne isprave.

Pustio bradu da ga ne prepoznaju?

Pojavile su se i informacije da su crnogorski kriminalci potpuno promijenili svoj fizički izgled, da je Dedović značajno smršavio i pustio bradu kako bi bio što neprepoznatljiviji.

Mediji prenose i kako se i dalje češljaju kontakti koji su eventualno mogli pružiti skrovište Dedoviću i Stamatoviću u Ateni tako da policajci obavljaju razgovore sa sumnjivim osobama podrijetlom s Balkana koje žive na području grčke prijestolnice.

Podsjetimo, dvojica vođa Škaljara, zloglasnog kriminalnog crnogorskog klana, Stevan Stamatović i Igor Dedović, ubijeni su u nedjelju i to pred očima svojih obitelji, među kojima su bila i djeca.

LIKVIDIRANI VOĐA ŠKALJARSKOG KLANA IMAO JE HRVATSKE DOKUMENTE: Smaknuli ih pred suprugama i djecom: ‘Mališani su vrištali…’

Povratak na Net.hr