Profesorica osuđena zbog grupnog seksa s učenicima

Srednjoškolska profesorica iz Teksasa, 28-godišnja Brittni Colleps osuđena je na pet godina zatvora nakon što ju je porota proglasila krivom zbog seksa s petero učenika. S četvoricom od njih imala je grupni seks koji je sniman mobitelom.

Brittni Colleps, inače bivša profesorica engleskog jezika i majka troje djece, osuđena je po 16 točaka optužnice zbog neprimjerenog odnosa s učenicima, a kako nijedan od učenika nije u to vrijeme bio mlađi od 18 godina, nije osuđena za silovanje.

Grupni seks dogodio se tijekom travnja i svibnja 2011. u njezinoj kući, dok je s petim učenikom imala spolni odnos bez ostatka “ekipe”, u odvojenom događaju. Prema riječima tužitelja, događalo se to kad u kući nije bilo njezinog supruga ni djece.

Odnos s učenicima, koji tijekom suđenja nisu identificirani, započela je preko SMS poruka. Jedan od njih tijekom suđenja kazao je da ne želi da Colleps ide u zatvor dodavši da i sam osjeća odgovornost za ono što joj se dogodilo.

Majka: Ona je velikodušna osoba

Njezina majka svjedočila je nakon što ju je porota proglasila krivom zatraživši od suda da ima milosti prema njezinoj kćeri koja nikad ništa loše nije učinila, osim u tom razdoblju.

“Imajte milosti i prema njezinoj djeci, ona ovo ne razumiju. Ona je velikodušna osoba. Kad sam bolovala od raka, ona je bila u sedmom mjesecu trudnoće i zbog moje bolesti je obrijala glavu. Ona je dobra kći i supruga, bez obzira što se tada dogodilo”, kazala je.

Njezin je suprug priznao da je sa svojom ženom već sudjelovao u grupnom seksu, no seks s učenicima, kazao je, ne opravdava.

“Molim vas da je osudite na uvjetnu kaznu. Niti sam ja kriv za ovo, a niti naša djeca, i osuditi je na zatvor znači kazniti i nas. Prije nego sam sreo Brittni, radio sam loše stvari, a Brittni je postala netko koga volim i do koga mi je stalo”, kazao je.

Povratak na Net.hr