NA EKSKURZIJI

PROFESORICA FIZIKE SEKSALA SE S UČENIKOM U AVIONU: Sve se saznalo kad ju je počeo ucjenjivati drugi đak…

Profesorici fizike doživotno je zabranjen pristup učionicama nakon što je imala spolni odnos s učenikom u zahodu aviona tijekom povratka sa školskog putovanja.

Eleanor Wilson (28) zbližila se s učenikom tijekom puta do Velikog hadronskog sudaravača u Genevi u ljeto 2015., piše Daily Mail.

Na letu doma par je flertao u stražnjem dijelu aviona dok su pazili na drugoga učenika kojemu nije bilo dobro.

Sastajali se unatoč glasinama

Za vrijeme svjedočenja pred panelom za profesionalno ponašanje, bivši je učenik rekao kako je popio oko pet minijaturnih boca vina tijekom leta, te da je Wilson isto bila pripita. Priznao je da su on i nastavnica ušli u zahod, ljubili se, i imali spolni odnos bez korištenja zaštite.

Brat bivše profesorice Jethro branio ju je, rekavši kako je “krenula daje” sa životom nakon što je prošle godine morala napistiti školu. “Moja je sestra naporno radila kako bi postala nastavnica i porekla je da je imala spolne odnose s njim. Rekla je i da nije pila u avionu.”

“Eleanor je nastavila sa svojim životom. Sada ima novog dečka i trenutačno trenira u pričuvnom sastavu Kraljevske mornarice”, dodao je brat.

Ona je nastavila svoju vezu s dječakom, slali su si SMS-ove i nalazili vani na piću, unatoč tračevima koji su se počeli pojavljivati u školi.

U rujnu 2015. glavni je nastavnik čuo glasine o vezi i ispitao Wilson o njima. Ali ona je porekla bilo kakvo nedolično postupanje pa se nije dalje išlo s time.

No sedam mjeseci kasnije drugi je učenik zaprijetio da će sve otkriti ako Wilson me bude imala spolne odnose i s njime. Poslao joj je cijelu seriju e-mailova u ožujku 2016., u kojima je rekao da zna sve o njenom odnosu s drugim učenikom te da će o svemu obavijestititi školu.

Ti su e-mailovi prijavljeni školi i policiji. Škola je pokrenula istragu i Wilson je dobila otkaz u svibnju 2016.

Na saslušanju disciplinarnog panela Nacionalnog koledža za učitelje zaključeno je da izjave učenika imaju kredibilitet, te je panel povjerovao njegovim iskazima.

Wilson je inzistirala kako između nje i učenika nije bilo seksa, pa niti ljubljenja, već da bi se samo “povremeno zagrlili”. Priznala je da su se ponekad sastajali i izmjenjivali tekstualne poruke, no porekla je da je ikada pila alkohol, iako je učenik pokazao račun s naručenim pićima.

Škola nije povjerovala tvrdnjama nastavnice da se “samo grlila” s učenikomFoto: Facebook

Povjerovali učeniku

Nakon dvodnevnog saslušanja, Wilson je proglašena krivom za sve osim dvije točke.

SPAVALA S UČENIKOM PA ZAVRŠILA U ZATVORU: Udana učiteljica uhvaćena u vezi sa 17-godišnjakom

“Postoje dokazi da je ponašanje nastavnice bilo namjerno te da je trajalo dulje vrijeme unatoč tome što je znala da je neprikladno”, izjavila je Polly O’Malley, predsjedateljica panela za profesionalno ponašanje.

“Nije bilo dokaza koji bi sugerirao da je nastavnica bila prisiljena na takvo ponašanje.”

“Panel je otkrio da je Wilson jednom prilikom sudjelovala u seksualnim aktivnostima s učenikom, uključujući oralni seks i spolni odnos”, dodala je O’Malley.

Ime škole i učenika nije otkriveno tijekom saslušanja kako bi mu se zaštitio identitet.

Wilson je prijavljena policiji, no još nije poznato hoće li policija poduzeti neke radnje protiv nje. Policijski glasnogovornik izjavio je kako je nastavnica dobrovoljno došla u postaju 2016. na razgovor, te da se “istraga nastavlja”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr