Procurile fotke Assangeovog kondoma!

‘Pri vrhu kondoma primijećeno je nekoliko područja ne kojima se vide male ogrebotine. Oštećenja ne sadržavaju tragove koji bi se mogli pripisati upotrebi alata’, navodi se u vještačenju kondoma Juliana Assangea, čije je fotografije objavio australski portal.

Bivši predsjednik Bill Clinton je imao famoznu plavu haljinu Monice Lewinsky, umirovljeni general Vladimir Zagorec je imao fotografije famoznih plastičnih kutijica u kojima je navodno držao dragulje, a kakvi dokazi opterećuju potencijalnog dobitnika Nobelove nagrade, suosnivača zviždačke stranice WikiLeaks Juliana Assangea?

Fotografije famoznog probušenog kondoma koji je koristio za vrijeme spolnog općenja sa švedskom aktivisticom lijeve partije Annom Ardin! Sam kondom čuva švedska policija koja je nad njim provela forenzičko vještačenje.

Australski Gizmodo.com.au objavio je fotografije na kojima se vidi da je kondom probušen na vrhu. Policija ih tretira kao dokaz, a procurile su na internet zajedno s policijskim izvješćem u slučaju optužbi za silovanje. Izvješće ima stotinjak stranica i sadrži necenzurirane intervjue sa žrtvama. Što se samog prezervativa tiče, vještačenje ide Assangeu u korist.

‘Oštećenja ne sadrže tragove alata’

Podsjetimo, Ardin tvrdi da suosnivač WikiLeaksa najprije nije htio koristiti kondom. Nakon njenog inzistiranja nevoljko ga je navukao, a onda ga je, tvrdi Ardin, namjerno probušio. Assange kaže da je to potpuna besmislica i da je kondom sam pukao.

“Pri vrhu kondoma primijećeno je nekoliko područja ne kojima se vide male ogrebotine. Oštećenja ne sadržavaju tragove koji bi se mogli pripisati upotrebi alata”, navodi se u analizi. Ondje se ne spominje da je igdje na kondomu pisalo “Official CIA Trick Condom”, napominju australski mediji.

Iz izvješća se doznaju još neki detalji iz zone privatnosti navodnog silovatelja i njegovih žrtava. Primjerice, ondje piše da Julian Assange ne spušta dasku na WC-u nakon male nužde.

Assange se, podsjetimo, u Velikoj Britaniji bori protiv izručenja švedskom pravosuđu koje ga želi ispitati o optužbama za silovanje i seksualno zlostavljanje dviju žena. Kako su optužbe najprije odbačene, a onda je proces odlukom druge tužiteljice ponovno pokrenut, glavni argument Assangeovih odvjetnika je da se radi o politički motiviranom procesu. Oni tvrde da će Švedska izručiti Assangea Sjedinjenim Američkim Državama, koje protiv njega sastavljaju optužnicu za špijunažu zbog curenja stotina tisuća diplomatskih depeša putem WikiLeaksa.

specijal-201012070191004-wikileaks

Vezani članci:

arti-201012070587006
arti-201012160516006
arti-201012070349006
arti-201012150529006

Povratak na Net.hr