USRED BEOGRADA

PALA PRESUDA: Trojac koji je oteo malenu Mašu osuđen na 26 godina zatvora

Troje francuskih državljana Specijalni je sud u Beogradu danas proglasio krivima za otmicu djevojčice Maše Prenković, osudivši ih zajedno na 26 godina zatvora.

Jedan je otmičar, Sebastian Branch, osuđen na deset godina zatvora, njegova supruga Sandrine devet, a njezina kći iz prvog braka osuđena je na sedam godina zatvora, piše Tanjug.

Prvooptuženi se do sada branio šutnjom, a supruga i njezina kći su tvrdile da ništa ne znaju o otmici djeteta te su svu krivnju prebacile na Brancha.

Tužiteljstvo za organizirani kriminal podignulo je optužnicu protiv trojca iz Francuske zbog otmice maloljetnog djeteta 13. ožujka, a Brancha su označili kao organizatora kriminalne grupe.

Sud smatra da su otetu Mašu htjeli podmetnuti francuskom sudu. Plan im je bio trogodišnjakinju iskoristiti za DNK analizu, kako bi dokazali da nevjenčani suprug trećeoptužene, nije biološki otac njezina djeteta, jer s njime nisu bili u dobrim odnosima. Prije dolaska u Srbiju namjeravali su dijete oteti u Rumunjskoj, no to im nije pošlo za rukom jer djeca nisu bila slična onom čija je fotografija bila u dokumentima.

Curicu su prvo namjeravali podmetnuti sudu, a onda prodati pedofilima?!

NEVJEROJATAN OBRAT U PRIČI O OTMICI MALE MAŠE: ‘Majci smo platili 1800 eura da nam je posudi’

MAŠU HTJELI PRODATI Srpska djevojčica oteta po nalogu lanca trgovine ljudima

Na izricanju presude prisutni su bili i roditelji male Maše.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr