OSVETNIČKI POHOD

STRAŠNA OSVETA OGORČENE LJUBAVNICE: Satima mrcvarili obitelj čovjeka koji ju je otkantao

Ruska ljubavnica britanskog poslovnjaka organizirala je ‘osvetničku pljačku’ njegovog doma nakon što ju je napustio.

Karine Solloway smislila je provalu u dom Roberta McKenricka nakon što mu je tijekom njhove petogodišnje veze isposuđivala ukupno 850.000 funti (7,2 milijuna kuna), piše Daily Mail.

Vezali obitelj i opljačkali kuću

McKenrickova supruga Priya i kćer Scarlett, kojoj je u to vrijeme bilo 17 godina, prošle su kroz četverosatno mrcvarenje nakon što su razbojnici provalili u njihov dom u listopadu prošle godine.

Pljačkaši su pobjegli s nakitom i dizajnerskom odjećom u vrijednosti od 100.000 funti (850.000 kuna), nakon što je obitelj vezana kablovima, a oči i uši su im pokrivene.

Solloway (58) je danas proglašena krivom za zavjeru pljačke.

Pljačkaši, od kojih je jedan bivši vojnik, priznali su optužnicu.

Posudio puno novaca, pa ju ostavio

Na sudu je rečeno kako je McKendrick imao poslovne interese, uglavnom uzgajanja riže, u Sierra Leoneu i Liberiji, ali da je jedan poduhvat završio financijskim sporom i pravnim problemima, te su mu zamrznuta sva sredstva koja je imao u bankama širom svijeta.

Tijekom njihove veze Solloway je posudila McKendricku “znatnu” sumu novca, koja je procjenjena na preko 7 milijuna kuna, kako bi platio svoje sve veće pravne troškove.

McKendrick je okončao vezu još 2013., nakon čega je Solloway postala “opsjednuta” time da vrati svoj novac.

“Bilo je gadno. Ona kaže kako joj je obećao djecu, kao i da će napustiti svoju suprugu zbog nje”, rekao je tužitelj Andrew Ford.

‘Ogromno olakšanje’

Poduzetnik iz osvete gole fotografije ljubavnice lijepio po gradu

Nakon saslušanja, Priya i Robert McKendrick su izjavili kako im presuda predstavlja “ogromno olakšanje”.

“Povratila mi je vjeru u pravosudni sustav”, rekla je Priya McKendrick. “Policija je bila fantastična i cijelo nas je vrijeme podržavala. Ovo je kraj jako strašne godine.”

Dodala je i kako je njena kćer Scarlett bila “sjajna” te da je dobila najbolje ocjene u školi unatoč svemu kroz što je prošla.

Povratak na Net.hr